0

Estiu al país dels ceretans

Nº : 4039.
Lloc activitat: La Cerdanya
Girona
Preu: 90 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
90,00 €

nova


Sense cap compromís

Descripció de l'activitat


Dia 1 - dissabte.

Començarem el nostre cap de setmana a Puigcerdà, de bon matí, amb una ruta circular en bicicleta elèctrica que ens permetrà submergir-nos per poblets com Queixans o les Pereres, a la vall de la Cerdanya.
Són uns 30 km de ruta que ens permetrà gaudir de tota una jornada sobre els pedals. Durant la ruta farem una parada a Bolvir, on descobrirem un jaciment ibèric impressionant que va obrir al públic fa tot just un any (2015). Un equipament modern, amb una museografia adaptada, amb peces i un audiovisual que ens servirà per ubicar-nos a la Cerdanya de fa 2000 anys. El recorregut del jaciment, totalment adaptat, ens permet una experiència i unes vistes úniques i diferents respecte la majoria de jaciments de la Ruta dels Ibers.

Dinar lliure durant la ruta.
Farem nit a l’Hotel Park Puigcerdà, just abans de l’entrada a la ciutat. Tenen unes instal·lacions molt completes que ens permetran aprofitar el que queda de tarda o gaudir-les l’endemà al matí. També podem aprofitar per acostar-nos fins a Llívia o altres municipis de l’entorn on passar un bon vespre i sopar (lliure).


Dia 2 - diumenge.

Després d’esmorzar a l’hotel mateix podem jugar a pàdel, aprofitar la piscina o gaudir del jardí o la sala d’estar. També podem optar per explorar l’entorn meravellós que no deixarà de sorprendre’ns!
Abans d’acabar el dia us proposem conèixer Puigcerdà i, per què no, provar com ens desenvolupem sobre el gel amb el curiós cúrling o bé sobre patins! ;)

Mapa de l'activitat