0

Esqui i raquetes al país del ceretans

Nº : 4040.
Lloc activitat: La Cerdanya
Girona
Preu: 135 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
135,00 €

nova


Sense cap compromís

Descripció de l'activitat


Dia 1 - dissabte.

El primer dia el començarem provant com caminaven ja els pobles prehistòrics del centre d’Àsia fa més de 4.000 anys! Farem una excursió en raquetes de neu fora de les pistes habituals i endinsant-nos per senders i corriols que ens sorprendran! A més a més i depenent del timing i les condicions fem una mica de nivologia, o construcció d’iglús (sobretot si van menors) i jocs. Tot plegat hem de comptar entre 10h i 14h aprox (incloent el desplaçament i preparació de l’activitat, 60-90 minuts). La sortida inclou tot el material, assegurança i guia acompanyant.

A la tarda, després de dinar (lliure) anirem fins a Bolvir on descobrirem un jaciment ibèric impressionant que va obrir al públic fa tot just un any (2015). Un equipament modern, amb una museografia adaptada, amb peces i un audiovisual que ens servirà per ubicar-nos a la Cerdanya de fa 2000 anys. El recorregut del jaciment, totalment adaptat, ens permet una experiència i unes vistes úniques.

Farem nit a l’Hotel Park Puigcerdà, just abans de l’entrada a la ciutat. Tenen unes instal·lacions molt completes que us permetran aprofitar el que queda de tarda o bé podem anar a descobrir i sopar a Puigcerdà, Llívia o les diferents opcions que ens ofereix la comarca.


Dia 2 - diumenge.

Avui ens llevarem d’hora, farem un bon esmorzar al mateix hotel i agafarem el cotxe per anar a La Molina a esquiar. L’horari de pistes és de 9h a 17h, així que podrem aprofitar la neu al màxim!

Mapa de l'activitat