0

Escapa’t a la Ruta dels Ibers en globus, cotxe i a peu

Nº : 4037.
Lloc activitat: Osona
Barcelona
Preu: Adults: 250 euros - Nens fins a 14 anys: 175 euros (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
des de 250,00 €

nova


Sense cap compromís

Descripció de l'activitat


Dia 1 - dissabte.

L’activitat comença a Vic on ens esperen a primera hora del matí (sobre les 9 del mati a l’hivern i cap a les 8 a l’estiu, a partir del maig). La durada del vol és d’una hora i escaig, en el transcurs del qual es fa una ascensió a més de 1000 metres d’altura si el temps ho permet, i és llavors que és fa un brindis amb cava per celebrar l’esdeveniment. Una vegada finalitzat el vol, ens dirigim a un restaurant de pagès on tindrem preparat un esmorzar-dinar de pagès per carregar energies. Serà durant el transcurs de l’àpat que es farà entrega als participants d’un diploma personalitzat i commemoratiu.
Després d’aquesta espectacular aventura proposem una excursió per l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona. Anirem fins a Folgueroles, on podem començar l’excursió que ens portarà fins al jaciment ibèric del Casol de Puigcastellet. Seguirem una mica més endins de l’espai natural on el sender farà mitja volta i ens tornarà cap al poble (tot plegat
podeu comptar unes 2,5 hores en un recorregut assequible i familiar).

Sopar lliure i nit a l’Hotel Arumí (Santa Eugènia de Berga).


Dia 2 - diumenge.
Per aquest dia us oferim dues opcions:

Al dia següent, després d’esmorzar al mateix hotel, us proposem visitar la Fortificació Ibèrica del Montgròs. El punt de trobada serà a les 11h al punt d’informació d’El Brull, des d’on sortirem amb el guia i el seguirem per arribar al jaciment amb el nostre cotxe (a través d’una pista forestal apte per a turismes). Tornarem cap a les 13h després
d’haver descobert aquesta important fortificació que trobem dins del Parc Natural del Montseny.
Dinar lliure: trobareu una opció al mateix nucli d’El Brull o bé podeu explorar entre les nombroses possibilitats que ens ofereix la gastronomia local de l’entorn.

O bé:
Al dia següent, després d’esmorzar al mateix hotel, us proposem visitar L’Esquerda, un imponent jaciment ibèric a 15 minuts de Santa Eugènia, a Roda de Ter. En aquesta ocasió tindrem l’oportunitat de visitar alguna de les exposicions temporals que trobarem a la planta baixa del Museu Arqueològic de l’Esquerda i passejar per aquest gran assentament (ibèric i medieval) ubicat en el meandre que forma el riu Ter al seu pas per Roda.

Mapa de l'activitat