Ecocaiac al Cap de Creus - Costa Brava

Nº : 428.
s 428 (4 opinions)
Lloc activitat: La nostra seu és a Llançà (Girona)
Preu: 45 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Girona

Descripció de l'activitat

Sortirem de la Platja del Port per navegar per la Mar d´Amunt i descobrirem alguns dels seus pobles més emblemàtics: Portbou, Colera i Llançà. Després de fer un escalfament i una explicació bàsica de la tècnica del paleig embarcarem per costejar la badia de Llançà navegant rumb al nord per entrar a Cala Bramant.

Travessarem Cap Ras i ens dirigirem cap a Garbet, on les vinyes verdes són costat del mar, i pararem a fer un picnic a l´Illa Grossa. Un cop recanvis reprenem la navegació direcció nord visitarem Cala Rovellada i travessarem la Badia de Colera. Entrarem a la Cova d´en Xocolata, la més estreta i profunda del Cap de Creus. Seguidament Palejarem els peus dels penya-segats del Claper navegant entre els esculls i cavitats fins arribar a Portbou.

Navegarem en caiacs de mar dobles, ideals per a persones que no tenen experiència prèvia, per a grups, per parelles i per a famílies. Amb els dobles assegurem recórrer una distància cansant la meitat i navegant el doble de ràpid.


Edat mínima

- A partir de 12 anys (acompanyats d´un adult).
- A partir 16 anys poden anar sols.


Distancia

- 10 km


Recomanem portar

- Samarreta per mullar, preferiblement tèrmica
- Cinta per no perdre ulleres
- Gorra i crema solar, Calçat per mullar (crocs, escarpins o bambes velles),
- Tovallola i roba de recanvi


Dates

- De l´01/05 al 31/10: dissabtes i diumenges de 10 a 14h

Aquesta excursió en caiacs de mar dobles és una sortida de mig dia que ens portarà a navegar fins arribar a una les cales paradisíaques i d´aigües cristal·lines del Cap de Creus per fer-hi un picnic. Recomanable per tots els públics i no cal experiència prèvia!!!

Referència: 428
Activitat: Ecocaiac al Cap de Creus - Costa Brava
Preu: 45 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: Mig dia: 4 hores
Dificultat: Baixa-mitja
Inclou: Material (caiac + pala + armilla + tapabanyeres + bossa estanca 20li + material d’hivern (paravents + neoprè) + Desplaçament del material al lloc de pràctica + Guiatge + Assegurança.El preu no Inclou: Menjar i Allotjament.
Lloc activitat: La nostra seu és a Llançà (Girona)
Provincia: Girona
Nº legal: C 68

Opinions dels clients


Ingrid 1 5o 428
Lo recomiendo.
La alegría del equipo de la empresa y la actividad en general.
Maria 2 5o 428
Recomanem definitivament aquesta activitat. Vam estar molt ben ateses durant tota l´activitat i ens ho vam passar molt i molt bé. Vam marxar amb ganes de repetir. Si tot va bé, ho farem l´any vinent en una altra ruta pel cap de creus.
Vam ser un grup de 6 persones, tres caiacs dobles en total. Vam anar molt lleugers. A més ens van fer un parell de fotografies i vídeos i ens els van donar al final de l´activitat de manera gratuïta. El guia va parlar amb anglès i es va defensar molt bé.
Laura 3 5o 428
Les vistes, la gent, els monitors, l´excursió... i el picnic també està molt béMapa de l'activitatEcocaiac al Cap de Creus - Costa Brava
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 4
rating
Rutes amb caiac
0