Excursió al Parc de Sant Llorenç de Munt

Nº : 1872.
Lloc activitat: Parc de Sant LLorenç de Munt
Preu: 55 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Vine d´excursió al parc de Sant Llorenç de Munt.

Disposa de més de 13.000 Ha i està situat a la serralada prelitoral catalana.

Les peculiars formes del seu relleu amb agulles, monòlits i esquerdes ens acompanyaran en qualsevol recorregut per la zona i faran les delícies dels aficionats a l´escalada. La seva proximitat a Barcelona ho fa molt popular entre els aficionats al senderisme.

Al seu interior trobarem petites poblacions d´origen medieval com Mura o Talamanca que amb els seus nuclis antics, castells i esglésies d´origen romànic, conformen un patrimoni històric de gran valor.

Des del nostre punt de trobada ens desplaçarem al parc i començarem el nostre itinerari a peu que està localitzat a la part més alta de la zona protegida.

Durant el recorregut que transcorre entre boscos d´alzines, podrem observar la peculiar geologia de l´entorn i grandioses vistes sobre les muntanyes del Pirineu i el massís de Montserrat.

Més endavant, apareixerà davant nostre la desafiant figura de la Mola, que amb 1.107 metres, és el punt més elevat dels voltants. Un cop aconseguit el cim gaudirem d´una de les panoràmiques més privilegiades de Catalunya, amb Barcelona i la Mediterrània per un costat i les muntanyes de l´interior de l´altra. Després de gaudir de les vistes tornarem pel mateix camí.

El parc de Sant Llorenç de Munt, amb més de 13.000 Ha i situat a la serra prelitoral catalana, es caracteritza per la seva singular geologia omnipresent en qualsevol observació del paisatge.

Referència: 1872
Activitat: Excursió al Parc de Sant Llorenç de Munt
Preu: 55 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: Mig dia
Dificultat: Baixa
Inclou: Transport, Ruta amb guia particular, Aigua i snaks, Seguiment GPS de la ruta per a posterior descàrrega a Google Earth, Assegurança personal d´accidents, Impostos
Lloc activitat: Parc de Sant LLorenç de Munt
Provincia: Barcelona
Mapa de l'activitatRutes amb caiac
0