Nordic Walking o Marxa Nòrdica a Barcelona

Nº : 1950.
s 1950 (11 opinions)
Lloc activitat: Barcelona
Preu: 25 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Nordic Walking o Marxa Nòrdica

És una activitat saludable i divertida que de manera suau però eficaç, millora la força muscular, el sistema cardiovascular, la coordinació i la mobilitat.

Amb la seva pràctica notaràs immediatament millores la salut ja que tonifica el 90% de la musculatura sense sobrecàrrega articular, gràcies a la seva tècnica millora la postura de l´esquena i en ser de baixa intensitat estimula el metabolisme dels greixos

Amb una metodologia efectiva i entretinguda coneixeràs els fonaments del Nordic Walking amb la tècnica Alfa2470, nosaltres et facilitem els bastons.

Sortides de dilluns a dissabte

Per a aquells que ja coneixeu la tècnica, descobriu el Scenic Nordic Walking acompanyat d´un dels nostres guies en els itineraris: Bon dia Barcelona i Trans-Collserola al parc de Collserola i la Mola al parc de Sant Llorenç de Munt. Nosaltres posem els bastons.

És una activitat saludable i divertida que de manera suau però eficaç, millora la força muscular, el sistema cardiovascular, la coordinació i la mobilitat.

Referència: 1950
Activitat: Nordic Walking o Marxa Nòrdica a Barcelona
Preu: 25 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: 90 minuts
Dificultat: Baixa
Inclou: Bastons, guia i assegurança
Lloc activitat: Barcelona
Provincia: Barcelona

Opinions dels clients


Carme 1 5o 1950
Sí, ho recomano
El recorregut, molt agradable i encara poc massificat. El guia, amistós i ben preparat
Alfredo 2 4o 1950
Si la recomiendo.
Pues toda ella en si.
Vicenç 3 4o 1950
Si
Es muy amena
Isabel 4 5o 1950
Totalmente
Me ha permitido descubrir un deporte completo, beneficioso para la salud, en un entorno natural muy bonito y con un instructor fantástico que a través de sus ejercicios, explicaciones y manera de comunicar, ha hecho que pasáramos una mañana muy chula
Renee 5 5o 1950
La recomiendo completamente
He aprendido un deporte que era nuevo para mí y me ha gustado mucho. El monitor era muy bueno.
Emma 6 5o 1950
Genial iniciación a una saludable disciplina y muy bien guiada por un excelente profesional. La recomiendo a todo el mundo!
La profesionalidad del instructor, su interés y su capacidad comunicativa
Mercè 7 5o 1950
La recomiendo.
El lugar y el guía, muy profesional.
Miguel 8 5o 1950
Ok la recomiendo
La posibilidad de ejercitar el cuerpo divirtiéndose
Felip 9 5o 1950
A més del que he dit abans, jo m´he jubilat al Maig i com aficionat als esports de muntanya, buscava una activitat més quotidiana per mantenir-me en forma i a la vegada gaudir de la ciutat, dels parcs, de les rodalies, etc i ja l%.u2019he trobat. M%.u2019he convertit en un adepte d%.u2019ençà del primer moment.
Els beneficis per la salut, ho pots fer a qualsevol edat i al ritme que millor et convingui, sol o en grup, ho pots fer des de qualsevol estat de forma, etc. Penso que els beneficis són moltíssims
Gemma 10 5o 1950
Recomendado!
El monitor
Nuria 11 5o 1950
Es un deporte muy completo, al aire libre, fácil de aprenderMapa de l'activitatNordic Walking o Marxa Nòrdica a Barcelona
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 11
rating
0