Excursió a Collserola – Bon dia Barcelona

Nº : 1869.
s 1869 (2 opinions)
Lloc activitat: Barcelona
Preu: 60 euros/2 persones (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Des dels seus punts més alts obtindrem incomparables panoràmiques sobre el Mediterrani, la ciutat i els seus monuments, des de la Sagrada Família fins a l´estadi del FC Barcelona.

Durant el recorregut descobrirem llocs de gran interès ecològic i paisatgístic inimaginables a pocs minuts del centre de Barcelona. També tindrem oportunitat d´observar l´important patrimoni històric i artístic que atresora la zona que compta amb algunes construccions romàniques.

En aquesta ruta veurem l´alba sobre Barcelona des d´un observatori privilegiat amb la possibilitat de prendre precioses fotografies sobre la nostra mil•lenària ciutat.

Posteriorment baixarem per la frondosa vessant oposada fins al pantà de Vallvidrera on tindrem l´oportunitat d´esmorzar (no inclòs en el preu).

Després iniciarem l´ascens cap al Tibidabo passant per alguna de les fonts més emblemàtiques de la zona. El Tibidabo amb 512m és el punt més alt de Collserola i podrem de nou aconseguir extraordinàries vistes de la ciutat. Des d´allà emprendrem el retorn fins al punt d´inici.

El parc de Collserola que amb els seus més de 8.000 Ha de bosc mediterrani és la frontera natural de Barcelona per l´oest.

Referència: 1869
Activitat: Excursió a Collserola – Bon dia Barcelona
Preu: 60 euros/2 persones (IVA inclòs)
Durada: Mig dia
Dificultat: Baixa
Inclou: Transport, Ruta amb guia particular, Aigua i snaks, Seguiment GPS de la ruta per a posterior descàrrega a Google Earth, Assegurança personal d´accidents, Impostos
Lloc activitat: Barcelona
Provincia: Barcelona

Opinions dels clients


Ester 1 5o 1869
Si us agrada disfrutar de la natura i les vistes, és una excursió que no us podeu perdre
Les vistes i el tracte del personal, van ser immillorables
Elisabet 2 5o 1869
Molt bona activitat

Vicente 3 5o 1869
Realmente recomendamos a todos esta actividad, primero porque la estás haciendo en plena naturaleza y segundo porque conoces una parte de Barcelona que está ahí y es una gran desconocida.
Caminar en plena naturzleza.Mapa de l'activitatExcursió a Collserola – Bon dia Barcelona
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 2
rating
Rutes amb caiac
0