Descobreix Barcelona - Llocs de gran interès ecològic i paisatgístic

Nº : 1870.
Lloc activitat: Barcelona
Preu: 60 euros/persones(IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

El parc de Collserola que amb els seus més de 8.000 Ha de bosc mediterrani és la frontera natural de Barcelona per l´oest.

Des dels seus punts més alts obtindrem incomparables panoràmiques sobre el Mediterrani, la ciutat i els seus monuments, des de la Sagrada Família fins a l´estadi del FC Barcelona.

Durant el recorregut descobrirem llocs de gran interès ecològic i paisatgístic inimaginables a pocs minuts del centre de Barcelona. També tindrem oportunitat d´observar l´important patrimoni històric i artístic que atresora la zona que compta amb algunes construccions romàniques.

En aquest complet itinerari combinarem magnífiques vistes panoràmiques sobre la ciutat i el seu entorn des de diversos observatoris, amb una incursió a les valls interiors del parc, on durant mil•lennis, els espais lliures d´arbres s´han dedicat a activitats agrícoles i religioses.

Visitarem l´ermita Sant Medir, d´origen romànic i de tornada travessarem l´àrea de la Font Groga, una de les de major valor ecològic del parc. Finalment, pujarem al Tibidabo on podrem visitar la Basílica que corona la muntanya.

Visitarem l´ermita de Sant Medir, d´origen romànic i de tornada travessarem l´àrea de la Font Groga, una de les de major valor ecològic del parc. Finalment, pujarem al Tibidabo on podrem visitar la Basílica que corona la muntanya.

Referència: 1870
Activitat: Descobreix Barcelona - Llocs de gran interès ecològic i paisatgístic
Preu: 60 euros/persones(IVA inclòs)
Durada: Mig dia
Dificultat: Baixa
Inclou: Transport, Ruta amb guia particular, Aigua i snaks, Seguiment GPS de la ruta per a posterior descàrrega a Google Earth, Assegurança personal d´accidents, Impostos
Lloc activitat: Barcelona
Provincia: Barcelona
Mapa de l'activitatRutes amb caiac
0