BTT o bicicleta elèctrica + refrigeri o degustació de productes locals

Nº : 4331.
Lloc activitat: Santa Maria de Palautordera
Preu: Btt: 24 euros/persona – ebike: 29 euros/persona
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descobreix el Montseny amb BTT o bicicleta elèctrica. Amb aquest pack podràs visitar els racons més bonics, emblemàtics i especials del territori. Coneixeràs la seva història, la seva cultura i la seva gastronomia d’una manera còmode i, si esculls la bicicleta elèctrica, apta per a tothom.

Es tracta d’una ruta circular, fàcilment accessible i totalment ciclable. La nostra ubicació és única, ja que ens trobem a la mateixa estació de tren de Santa Maria de Palautordera. Només cal que pugis al tren i trobaràs la teva bicicleta esperant-te al mateix recinte d’arribada. Sense cotxes, taxis ni cap mena de transport addicional.

Farem una sortida per la zona de reconeixement del territori i, a la tornada, ens pararem a fer un toc o un refrigeri a un local de la població o, si ho prefereixes, un tast de productes artesanals: embotits, coques,... Has provat la coca de Santa Maria de Palautordera? Està boníssima, vine a descobrir-la amb nosaltres!

Un cop fet el petit descans, seguirem la ruta de tornada fins al punt d’inici. Al arribar, només cal que tornis a pujar al tren per tornar a casa. Així de fàcil!

Opció de quedar-se a dinar per la zona amb descomptes especials.

Descripció de l'activitat

Descobreix el Montseny amb BTT o bicicleta elèctrica. Amb aquest pack podràs visitar els racons més bonics, emblemàtics i especials del territori.

Referència: 4331
Activitat: BTT o bicicleta elèctrica + refrigeri o degustació de productes locals
Preu: Btt: 24 euros/persona – ebike: 29 euros/persona
Durada: 4 hores
Dificultat: baixa
Inclou: Guiatge professional en ruta, lloguer de bicicleta (BTT o elèctrica), casc, cadenat, assegurança, refrigeri o degustació de productes locals.
Lloc activitat: Santa Maria de Palautordera
Provincia: Barcelona

Mapa de l'activitat0
Publicar activitats Comiats A Sort