Barranc del forat negre

Nº : 4299.
Lloc activitat: Vallcebre – Berguedà
Preu: detallat al text
Normalment respon en -24h
Lleida

El Forat Negre és un barranc ideal per iniciar-se en el món del barranquisme, apte per a tothom i amb un entorn i unes vistes espectaculars. Hi trobarem ràpels, desgrimpades, passos estrets, salts i fins hi tot, una cova. Tant l’aproximació com el retorn són gairebé immediats.


L’activitat té una durada de 4h en total. Sempre aproximadament ja que depèn del ritme del grup. Nosaltres no us posarem mai pressa, volem que gaudiu de l’activitat i ens adaptarem a vosaltres.

Es tracta d’un barranc fàcil ideal per a iniciar-se. Sobretot hi trobarem ràpels, el més alt de tots de 15m. A tots els ràpels portareu una corda auxiliar de seguretat que controlarà el guia i us donarà un 100% de seguretat. També existeix la possibilitat que el guia controli totalment el ràpel.
Al barranc hi trobem una escapatòria que es permetrà sortir del barranc si així ho creiem oportú.


Col·laborem en totes les nostres activitats amb Taxi Trail. Si necessiteu un transport per arribar al barranc ells us ho solucionaran. Si és així, nosaltres ho organitzem tot perquè no us hagueu de preocupar de res.
També us podem recomanar un restaurant que ens encanta i gestionar-vos la reserva.

Al barranc del forat negre hi trobarem instal·lacions de primer nivell i amb vàries opcions per adequar el barranc a cada grup.Preus

- 1 persona: 120 euros/persona
- 2 persona: 60 euros/persona
- 3 – 8 persones: 50 euros/persona
- 8 – 16 persones: 45 euros/persona

(IVA inclòs)

Descripció de l'activitat

El Forat Negre és un barranc ideal per iniciar-se en el món del barranquisme, apte per a tothom i amb un entorn i unes vistes espectaculars.

Referència: 4299
Activitat: Barranc del forat negre
Preu: detallat al text
Durada: 4 hores
Dificultat: baixa
Inclou: Material individual (neoprè complet, escarpins, arnès, mosquetons i casc), Material col·lectiu (cordes, motxilles, pots estancs), Assegurança d’accidents i de responsabilitat civil, Guia titulat: TD2 Descens de barrancs, Reportatge fotogràfic
Lloc activitat: Vallcebre – Berguedà
Provincia: Lleida

Mapa de l'activitat0
Publicar activitats Comiats A Sort