Barranc de Bóixols

Nº : 4298.
Lloc activitat: Pallars Jussà – Alt Urgell
Preu: detallat al text
Normalment respon en -24h
Lleida

El Forat de Bóixols és un barranc on hi trobarem molts petits salts, un ràpel molt estètic, tobogans i un últim gran salt (opcional) per als més atrevits. Un descens molt dinàmic que no deixarà a ningú indiferent.

L’activitat té una durada de 4h en total. Sempre aproximadament ja que depèn del ritme del grup. Nosaltres no us posarem mai pressa, volem que gaudiu de l’activitat i ens adaptarem a vosaltres.

Es tracta d’un barranc fàcil ideal per a iniciar-se. Hi trobarem una mica de tot, realment és un barranc molt complet i molt divertit. Tots els salts sempre són rapelables si no ens atrevim. No presenta cap dificultat destacada, a excepció d’un últim gran salt que és totalment opcional.

Col·laborem en totes les nostres activitats amb Taxi Trail. Si necessiteu un transport per arribar al barranc ells us ho solucionaran. Si és així, nosaltres ho organitzem tot perquè no us hagueu de preocupar de res.

Al barranc del forat de Bóixols hi trobarem instal·lacions de primer nivell i amb vàries opcions per adequar el barranc a cada grup.


Preus

- 1 persona: 120 euros/persona
- 2 persona: 60 euros/persona
- 3 – 8 persones: 50 euros/persona
- 8 – 16 persones: 45 euros/persona

(IVA inclòs)

Descripció de l'activitat

Un dels nostres barrancs preferits i ideal per iniciar-se amb molta diversió.

Referència: 4298
Activitat: Barranc de Bóixols
Preu: detallat al text
Durada: 4 hores
Dificultat: baixa
Inclou: Material individual (neoprè complet, escarpins, arnès, mosquetons i casc), Material col·lectiu (cordes, motxilles, pots estancs), Assegurança d’accidents i de responsabilitat civil, Guia titulat: TD2 Descens de barrancs, Reportatge fotogràfic
Lloc activitat: Pallars Jussà – Alt Urgell
Provincia: Lleida

Mapa de l'activitat0
Publicar activitats Comiats A Sort