Senderisme amb rucs

Nº : 3705.
Lloc activitat: Tiana
Preu: 65 euros/ruc (3-4 persones per cada ruc) (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Rutes interessants dissenyades per el centre i organitzades per a grups de fins a unes 15 persones (3 persones per ruc com a màxim), amb un mínim de tres rucs per a poder realitzar l'activitat.

Amb un monitor-guia anirem caminant guiant el nostre ase per pistes forestals i senders del Parc de la Serralada de Marina. El ruc ens porta la càrrega i el pícnic que porteu de casa a les sàrries o alforges i s’hi podran muntar els menuts en gran part del recorregut. Durada aproximada 3,5 a 4 hores.Turó dels Sacrificis

Trobada al Centre (9:00h), sortida des del Centre (9:30), passarem per la part sud-oest del poble de Tiana, entrant en plena natura a la zona de Sentromà i pujant per als voltants de la Cartoixa de Montalegre des d'on gaudirem d'unes vistes privilegiades del litoral, pícnic al Turó dels Sacrificis i tornada al centre. Cal portar calçat adient.

Dificultat: mitja.


El Rocar

Trobada al Centre (9:00h), sortida des del Centre (9:30), anirem cap a la part est de Tiana des d'on començarem a endinsar-nos cap a la zona del rocar i recórrer els seus camins. Cal portar calçat adient.

Dificultat: fàcil.Per fer senderisme heu de reservar de dimarts a divendres de 12:30 a 17:00 h. No s'accepta pagament amb targeta. En el moment de presentar-vos ales instal.lacions indiqueu que heu fet la petició a través de PROPOSTES.COM per tal que us mantinguin els preus

Amb un monitor-guia anirem caminant guiant el nostre ase per pistes forestals i senders del Parc de la Serralada de Marina.

Referència: 3705
Activitat: Senderisme amb rucs
Preu: 65 euros/ruc (3-4 persones per cada ruc) (IVA inclòs)
Durada: 3.5-4 hores
Dificultat: Baixa-mitja
Inclou: el casc d´ús obligatori, guia i assegurança
Lloc activitat: Tiana
Provincia: Barcelona
Mapa de l'activitat0