0

Via ferrada - Tormo de la Margarida

Nº : 1911.
Lloc activitat: El Tormo de la Margarida, Tivissa
Tarragona
Preu: Detallat al text
Normalment respon en -24h
des de 24,00 €

s 1911 (1 opinions)


Sense cap compromís

Descripció de l'activitat


Realment, una via ferrada molt ben dissenyada, ja que en un tram ben curt i amb els esglaons justos, trobem una ferrada respectuosa amb l’entorn i que en alguns passos posarà a prova la nostra agilitat.

No tant per la seva alçada, sinó per la seva ubicació tan propera al poblet de Tivissa, el Tormo de la Margarida és un dels millors miradors de la comarca i dels perfils del prioratí Montsant i Serra de llaberia.

És un recorregut de només 210 metres, que en supera 85 d’alçada. La dificultat física és baixa, però la tècnica és mitjana-alta.

Ens hi estarem sobre 1 hora o una mica més, en la que 10’ són d’aproximació, 30’ o 40’ de via i una tornada per sender de 20’ aprox.

És un via curta, però de gran intensitat per l’aixecada que fem en un moment i perquè al final podrem decidir en acabar per una via fàcil o bé per un extraplomat difícil en el que segur que, a més d’un, ens hi farà ser.

En general, aquesta via ens ofereix 2 tirades verticals unides per un bonic flanqueig.

En el darrer tram arribem a la cresta i gaudim de la panoràmica als nostres peus. Aconsellem fer la via en acabar la tarda per a poder veure la privilegiada posta de sol en aquest indret.

Després ja només ens queda crestejar fins agafar el caminet de tornada que no té cap dificultat.

Com que la via és curta, podeu aprofitar la tarda per a fer una altra via o una altra activitat, com ara el tir amb arc o la piragua per l’Ebre.


Preus

- Individual: 30 euros/persona
- A partir de 5 persones: 28 euros/persona
- A partir de 10 persones: 24 euros/persona

(IVA inclòs)

Opinions dels clients


David 1 5o 1911
Experiència del monitor
Mapa de l'activitatVia ferrada - Tormo de la Margarida
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 1
rating