Paddle surf pel meandre del riu Ebre

Nº : 3751.
s 3751 (1 opinions)
Lloc activitat: Flix
Preu: 15 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Tarragona

Descripció de l'activitat

Practica l´esport de moda: Paddle surf (SUP Stand Up Paddel). Es tracta de navegar utilitzant, un rem o pala, per propulsar-te per l´aigua mentre s´està de peu sobre una taula de surf.

Aquesta disciplina té l´origen en les arrels dels pobles polinesis, i ara t´ho oferim per navegar pel riu Ebre.

Practicarem el Paddle Surf per la zona del Meandre de Flix, és un dels més espectaculars de l´Ebre, el riu descriu tan pronunciada corba. És en la part més estreta on es situa la població.

La construcció de l´embassament ha fet que el meandre tingui un baix cabal habitualment, ja que l´aigua es desvia principalment a una central hidroelèctrica. Per a nosaltres, que anirem a Paddle surf, serà genial perquè ens deixa un tram de menys de 5 km. d´aigua tranquil·la ideal per al nostre passeig.

El meandre és part de la Reserva Natural de Fauna Salvatge de Sebes. Aquesta zona està situada aigües amunt de l´embassament i té un centre d´interpretació del que va ser el "Camí de Sirga", diverses guaites per a l´observació d´aus, un poblat ibèric en excavació i dos projectes emblemàtics de reintroducció de la cigonya blanca i de pastura amb cavalls de la Camarga. És una visita que recomanem fer.

Just a la meitat del Meandre, cal destacar un resort rural amb hotel de 4 estrelles, alberg i fins i tot cases rurals amb accés al riu i respectuós amb l´entorn. Si interessa, també es podria començar la ruta des d´aquest punt per escurçar el recorregut en Paddle Surf.

Passarem al costat de la zona d´esbarjo dels "Xops", una zona lúdica on es pot observar un bosc de ribera esplèndid, amb una important zona de pesca: aquí podem fer una paradeta i descansar.
Des d´aquí ja es veu el clàssic pas de barca. Juntament amb el de Miravet, són els dos únics que es conserven a l´Ebre amb el sistema tradicional d´una plataforma de fusta damunt de dos llaüts.
Finalment, acaba el recorregut a l´embarcador del club nàutic de Flix.

Ruta sense guia acompanyant l´activitat. Hi ha la possibilitat de sortir des del complex de resort rural al mig del meandre i reduir la ruta, dedicant més temps si es vol al salt des de les roques, al bany o als jocs.


Material a portar

- Aigua. Una ampolla individual
- Calçat que es pugui mullar. Si són xancletes, que vagin lligades al peu.
- Roba de recanvi i tovallola (només per si de cas). En una bossa qualsevol de plàstic.
- Crema solar, ulleres de sol i barret si és època de calor.
- Roba d´abric si és època de fred.

Practicarem el Paddle Surf per la zona del Meandre de Flix, és un dels més espectaculars de l´Ebre, el riu descriu tan pronunciada corba. És en la part més estreta on es situa la població.

Referència: 3751
Activitat: Paddle surf pel meandre del riu Ebre
Preu: 15 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: No hi ha límit de temps. (Pot estar tot el matí o tota la tarda)
Dificultat: Baixa
Inclou: Tot el material necessari de qualitat: armilla, pala i taula pàdel surf, Monitors especialitzats i assegurança d´accidents
Lloc activitat: Flix
Provincia: Tarragona
Nº legal: c-66 / TA-HU-133

Opinions dels clients


Albert 1 4o 3751
Una molt bona activitat: molt tranquil·la i que et permet gauidr de la natura
La tranquil·litat del meandre del riu EbreMapa de l'activitatPaddle surf pel meandre del riu Ebre
Puntuació: 4 / 5
Opinions: 1
rating
0