Paddle surf pel meandre del riu Ebre

Nº : 3751.
s 3751 (1 opinions)
Lloc activitat: Flix
Preu: 15 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Tarragona

Descripció de l'activitat

Practica l'esport de moda: Paddle surf (SUP Stand Up Paddel). Es tracta de navegar utilitzant, un rem o pala, per propulsar-te per l'aigua mentre s'està de peu sobre una taula de surf.

Aquesta disciplina té l'origen en les arrels dels pobles polinesis, i ara t'ho oferim per navegar pel riu Ebre.

Practicarem el Paddle Surf per la zona del Meandre de Flix, és un dels més espectaculars de l'Ebre, el riu descriu tan pronunciada corba. És en la part més estreta on es situa la població.

La construcció de l'embassament ha fet que el meandre tingui un baix cabal habitualment, ja que l'aigua es desvia principalment a una central hidroelèctrica. Per a nosaltres, que anirem a Paddle surf, serà genial perquè ens deixa un tram de menys de 5 km. d'aigua tranquil·la ideal per al nostre passeig.

El meandre és part de la Reserva Natural de Fauna Salvatge de Sebes. Aquesta zona està situada aigües amunt de l'embassament i té un centre d'interpretació del que va ser el "Camí de Sirga", diverses guaites per a l'observació d'aus, un poblat ibèric en excavació i dos projectes emblemàtics de reintroducció de la cigonya blanca i de pastura amb cavalls de la Camarga. És una visita que recomanem fer.

Just a la meitat del Meandre, cal destacar un resort rural amb hotel de 4 estrelles, alberg i fins i tot cases rurals amb accés al riu i respectuós amb l'entorn. Si interessa, també es podria començar la ruta des d'aquest punt per escurçar el recorregut en Paddle Surf.

Passarem al costat de la zona d'esbarjo dels "Xops", una zona lúdica on es pot observar un bosc de ribera esplèndid, amb una important zona de pesca: aquí podem fer una paradeta i descansar.
Des d'aquí ja es veu el clàssic pas de barca. Juntament amb el de Miravet, són els dos únics que es conserven a l'Ebre amb el sistema tradicional d'una plataforma de fusta damunt de dos llaüts.
Finalment, acaba el recorregut a l'embarcador del club nàutic de Flix.

Ruta sense guia acompanyant l'activitat. Hi ha la possibilitat de sortir des del complex de resort rural al mig del meandre i reduir la ruta, dedicant més temps si es vol al salt des de les roques, al bany o als jocs.


Material a portar

- Aigua. Una ampolla individual
- Calçat que es pugui mullar. Si són xancletes, que vagin lligades al peu.
- Roba de recanvi i tovallola (només per si de cas). En una bossa qualsevol de plàstic.
- Crema solar, ulleres de sol i barret si és època de calor.
- Roba d'abric si és època de fred.

Practicarem el Paddle Surf per la zona del Meandre de Flix, és un dels més espectaculars de l´Ebre, el riu descriu tan pronunciada corba. És en la part més estreta on es situa la població.

Referència: 3751
Activitat: Paddle surf pel meandre del riu Ebre
Preu: 15 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: No hi ha límit de temps. (Pot estar tot el matí o tota la tarda)
Dificultat: Baixa
Inclou: Tot el material necessari de qualitat: armilla, pala i taula pàdel surf, Monitors especialitzats i assegurança d´accidents
Lloc activitat: Flix
Provincia: Tarragona
Nº legal: c-66 / TA-HU-133

Opinions dels clients


Albert 1 4o 3751
Una molt bona activitat: molt tranquil·la i que et permet gauidr de la natura
La tranquil·litat del meandre del riu EbreMapa de l'activitatPaddle surf pel meandre del riu Ebre
Puntuació: 4 / 5
Opinions: 1
rating
0