Pack aventura 2 dies: Via Ferrada i Descens de l'Ebre amb allotjament

Nº : 2293.
s 2293 (3 opinions)
Lloc activitat: Ribera d’Ebre
Preu: Detallat al text
Normalment respon en -24h
Tarragona

Dia 1: Descens de l'Ebre en caiacs

Aquesta és realment una de les sortides més maques que es poden fer per l’Ebre. Som a la comarca de la Ribera d’Ebre, lluny del Delta i per tant on l'Ebre té força corrent. De fet, aquest corrent ens ajudarà en el nostre desplaçament, de manera que no caldrà remar tant. Encara avui són pocs els que visiten aquest tram de riu, de manera que podrem gaudir d’un grandíssim entorn natural. Es barregen els trams estrets de les illetes que entrarem amb els trams on la immensitat del riu ens fa sentir petits.

A l'època estival sempre incloem una aturada per al bany en una de les platgetes de pedres i esmorzar una mica qui ho vulgui. L'activitat en total sol tenir una durada entre 2 i 3 hores.

Oferim diferents rutes, cadascuna amb uns atractius diferents. Per exemple a la ruta entre Vinebre i Móra gaudirem de travessar el congost del Pas de l'Ase; a la ruta entre Móra i Miravet, ens emocionarem en arribar remant al bonic poble amb el seu castell templer al fons o entrant a l'illa del Galatxo. També ens sorprendrà el Pas de Barrufemes si la ruta és entre Miravet i Benifallet o si feu un especial d'illes a la primavera o tardor entre Garcia i Benissanet.

Les rutes sempre inclouen una sessió d'iniciació en tècnica i seguretat i un seguiment a l'aigua dels nostres monitors perquè no us perdeu cap detall. Tot i així, també es poden fer les rutes per lliure.


Dia 2: Escalada en Via Ferrada

Us donem a escollir entre 3 vies ferrades. Per un costat tenim `La Feixa del Colom` a Montblanc. Amb un original recorregut en forma de `4`, farem una activitat amb adrenalina amb total seguretat però amb molta emoció.

També les 2 vies de Tivissa (Ribera d'Ebre) són el Barranc de la Foig i el Tormo de la Margarida, aquesta última una mica més curta, però ideal si ja teniu una mica d'experiència en muntanya o en alçades.

La durada de les altres dos és sobre les 2 a 3 hores i la de la Margarida de 1h30' aprox.

L'activitat sempre inclou el casc, arnes i dissipadors i el nostre monitor/a experimentat i titulat que us acompanya en tot el recorregut.Inclou

- A l'activitat de caiac/piragües: Elecció entre caiacs dobles, individuals o triples si aneu amb nens; pala, armilla de seguretat i breu sessió formativa sobre seguretat, tècnica i turística, transport de tornada al punt de partida i assegurança d’accidents incloses.

- A l'activitat de Ferrada: Casc, arnés, dissipadors, sessió formativa inicial, assegurança d’accidents, monitors-guies en tot el recorregut.

- Allotjament i esmorzar.


Observacions:

- La durada del recorregut és orientativa.

- L'ordre de les activitats pot canviar-se en funció de la disponibilitat de l'empresa.

- Cal tenir certa experiència en senderisme i no patir de vertigen.

- Edat mínima: 12 anys.(per la ferrada)


Material que us caldrà

- AIGUA: Una ampolla individual.
- Calçat que es pugui mullar. Si són xancles que vagin lligades al peu.
- Crema solar, ulleres de sol i barret pel cap si és època de calor.
- Roba d’abric si és època de fred.
- Roba que utilitzaríeu per senderisme i la sola del calçat en bon estat.
- Guants. (Opcionals).Preus

- D'1 a 7 persones: 105 euros/persona

- Més de 8 persones: 99 euros/persona

(IVA inclòs)

Descripció de l'activitat

Aquesta és realment una de les sortides més maques que es poden fer per l’Ebre. Som a la part alta de la comarca de la Ribera d’Ebre. Encara avui són pocs els que visiten aquest tram de riu, de manera que podrem gaudir d’un grandíssim entorn natural.

Referència: 2293
Activitat: Pack aventura 2 dies: Via Ferrada i Descens de l'Ebre amb allotjament
Preu: Detallat al text
Durada: 2 dies
Dificultat: Mitja
Inclou: Veure fitxa
Lloc activitat: Ribera d’Ebre
Provincia: Tarragona
Nº legal: c-66 / TA-HU-133

Opinions dels clients


Mapa de l'activitat0
Publicar activitats Comiats A Sort