De Vinebre a Mòra d'Ebre en canoa o caiac

Nº : 689.
s 689 (1 opinions)
Lloc activitat: El punt de trobada serà l’embarcador d’Ascó (Ribera d’Ebre)
Preu: Veure descripció activitat
Normalment respon en -24h
Tarragona

Descripció de l'activitat

Com la majoria de rutes que us solem proposar, aquesta és a favor de corrent i el riu ens evita molt l'esforç de remar. Tirarem riu avall per aquest desconegut tram de l'Ebre català. Aquesta és realment una de les sortides més boniques que es poden fer per l'Ebre.

Som a la part alta de la comarca de la Ribera d'Ebre. Realment, encara avui són pocs els que visiten aquest tram de riu, de manera que podrem gaudir d'un grandíssim entorn natural.

Veurem badies naturals, amagades illes amb bernats pescaires, corbmarins, agrons... segons l'època, però sempre en una frondosa vegetació que ens acompanya.

Però el que ens ha portat aquí és creuar el Pas de l'Ase, d'una banda tindrem a l'esquerra la carretera que s'obre pas entre la roca i per la dreta nosaltres veurem com el cingle entra vertical dins de l'aigua i ens fa sentir més petits en la nostra piragua.

Passant per l'interior de les illes i creuant aquest congost riberenc, farà que sense adonar-nos-en ja albirem el poble de Garcia al fons. Pararem a prendre alguna cosa, canviar-nos de piragua si ho desitgem i fotos per descomptat.

L'aigua és ara més tranquil•la, encara que la força del corrent dependrà del cabal.

Des d'aquí fins a Móra, ens queda menys d'una hora de trajecte i val molt la pena, ja que el riu s'obre bastant: Som a la Cubeta de Móra i la carretera s'allunya fent que tot sigui una mica més silenciós i relaxant.

Seguim trobant illots molt bonics, però us destaquem la millor illa de tot aquest tram de l'Ebre: la illa del Subarreig. Tant la fauna que trobem, com la tranquil•litat i la frondositat vegetal del tram, faran que el record que guardem sigui espectacular.


Material a portar

- AIGUA: Una ampolla individual.
- Calçat que es pugui mullar. Si són xancles, que vagin lligades al peu.
- Roba de recanvi i tovallola.
- Crema solar, ulleres de sol i barret si és època de calor.
- Petit impermeable o roba d'abric si és època de fred o hi ha risc de pluja.


Preus

- Grups menors de 10 persones: 25 euros/persona
- Grups majors de 10 persones: 20 euros/persona
- Grups majors de 20 persones: 15 euros/persona

- Menors de 14 anys: descompte de 5 euros (excepte grup gran)
- Menors de 8 anys:gratuït

(IVA inclòs)


El punt de trobada serà l’embarcador d’Ascó (Ribera d’Ebre). En funció de l’estat del riu aquell dia, sortirem d’una o altra banda de riu. Per tots els que mai hagin anat en caiac, farem una petita classe introductòria. Distribuirem les piragües segons si les voleu dobles o individuals. Totes disposen de compartiments per desar-hi objectes personals com ara roba, menjar, telèfon, etc...

Referència: 689
Activitat: De Vinebre a Mòra d'Ebre en canoa o caiac
Preu: Veure descripció activitat
Durada: 2-4 hores
Dificultat: Baixa
Inclou: Piragua (individuals o dobles); pala i armilla de seguretat, Assegurança d’accidents, Transport d’anada al punt de partida, Activitat de 2-4 hores.
Lloc activitat: El punt de trobada serà l’embarcador d’Ascó (Ribera d’Ebre)
Provincia: Tarragona
Extres: Possibilitat de practicar el tir amb arc a la zona recreativa dels Xops o de fer un dinar de picnic per 9 euros. Si voleu completar el dia, a la tarda podeu iniciar-vos en les vies ferrades ben a prop d´aquí o fins i tot baixar un tram de l´Ebre en bicicleta
Nº legal: c-66 / TA-HU-133

Opinions dels clients


Salus 1 2o 689
Recomiendo la actividad
El trayectoMapa de l'activitatDe Vinebre a Mòra d'Ebre en canoa o caiac
Puntuació: 2 / 5
Opinions: 1
rating
0