De Vinebre a Mòra d´Ebre en canoa o caiac

Nº : 689.
s 689 (1 opinions)
Lloc activitat: El punt de trobada serà l’embarcador d’Ascó (Ribera d’Ebre)
Preu: Veure descripció activitat
Normalment respon en -24h
Tarragona

Descripció de l'activitat

Com la majoria de rutes que us solem proposar, aquesta és a favor de corrent i el riu ens evita molt l´esforç de remar. Tirarem riu avall per aquest desconegut tram de l´Ebre català. Aquesta és realment una de les sortides més boniques que es poden fer per l´Ebre.

Som a la part alta de la comarca de la Ribera d´Ebre. Realment, encara avui són pocs els que visiten aquest tram de riu, de manera que podrem gaudir d´un grandíssim entorn natural.

Veurem badies naturals, amagades illes amb bernats pescaires, corbmarins, agrons... segons l´època, però sempre en una frondosa vegetació que ens acompanya.

Però el que ens ha portat aquí és creuar el Pas de l´Ase, d´una banda tindrem a l´esquerra la carretera que s´obre pas entre la roca i per la dreta nosaltres veurem com el cingle entra vertical dins de l´aigua i ens fa sentir més petits en la nostra piragua.

Passant per l´interior de les illes i creuant aquest congost riberenc, farà que sense adonar-nos-en ja albirem el poble de Garcia al fons. Pararem a prendre alguna cosa, canviar-nos de piragua si ho desitgem i fotos per descomptat.

L´aigua és ara més tranquil•la, encara que la força del corrent dependrà del cabal.

Des d´aquí fins a Móra, ens queda menys d´una hora de trajecte i val molt la pena, ja que el riu s´obre bastant: Som a la Cubeta de Móra i la carretera s´allunya fent que tot sigui una mica més silenciós i relaxant.

Seguim trobant illots molt bonics, però us destaquem la millor illa de tot aquest tram de l´Ebre: la illa del Subarreig. Tant la fauna que trobem, com la tranquil•litat i la frondositat vegetal del tram, faran que el record que guardem sigui espectacular.


Material a portar

- AIGUA: Una ampolla individual.
- Calçat que es pugui mullar. Si són xancles, que vagin lligades al peu.
- Roba de recanvi i tovallola.
- Crema solar, ulleres de sol i barret si és època de calor.
- Petit impermeable o roba d´abric si és època de fred o hi ha risc de pluja.


Preus

- Grups menors de 10 persones: 25 euros/persona
- Grups majors de 10 persones: 20 euros/persona
- Grups majors de 20 persones: 15 euros/persona

- Menors de 14 anys: descompte de 5 euros (excepte grup gran)
- Menors de 8 anys:gratuït

(IVA inclòs)


El punt de trobada serà l’embarcador d’Ascó (Ribera d’Ebre). En funció de l’estat del riu aquell dia, sortirem d’una o altra banda de riu. Per tots els que mai hagin anat en caiac, farem una petita classe introductòria. Distribuirem les piragües segons si les voleu dobles o individuals. Totes disposen de compartiments per desar-hi objectes personals com ara roba, menjar, telèfon, etc...

Referència: 689
Activitat: De Vinebre a Mòra d´Ebre en canoa o caiac
Preu: Veure descripció activitat
Durada: 2-4 hores
Dificultat: Baixa
Inclou: Piragua (individuals o dobles); pala i armilla de seguretat, Assegurança d’accidents, Transport d’anada al punt de partida, Activitat de 2-4 hores.
Lloc activitat: El punt de trobada serà l’embarcador d’Ascó (Ribera d’Ebre)
Provincia: Tarragona
Extres: Possibilitat de practicar el tir amb arc a la zona recreativa dels Xops o de fer un dinar de picnic per 9 euros. Si voleu completar el dia, a la tarda podeu iniciar-vos en les vies ferrades ben a prop d´aquí o fins i tot baixar un tram de l´Ebre en bicicleta
Nº legal: c-66 / TA-HU-133

Opinions dels clients


Salus 1 2o 689
Recomiendo la actividad
El trayectoMapa de l'activitatDe Vinebre a Mòra d´Ebre en canoa o caiac
Puntuació: 2 / 5
Opinions: 1
rating
0