Navegar entre Mora i Miravet

Nº : 2255.
s 2255 (2 opinions)
Lloc activitat: Des de Mora a Miravet
Preu: Veure taula de preus
Normalment respon en -24h
Tarragona

Descripció de l'activitat

Es tracta d´una ruta guiada amb monitors.

Ruta turística clàssica, ja que surt de la capital comarcal i permet una parada a la població de Benissanet o de Ginestar (mig camí) i prosseguir fins a arribar a l´emblemàtica: Miravet. Coronada pel seu castell, de gran valor històric, sobretot en l´època dels templers.

Travessem l´Ebre per la cubeta de Mora: aquell territori on l´Ebre va més calmat, sense tanta pendent i s´obre ample contrastant amb els congostos anteriors de ´Pas de l´Ase´ i posterior de ´Barrufemes´.

El corrent del riu ens transporta avall i podem assaborir amb calma la vegetació, sobretot a les illes del Galatxo i la zona del riu Sec i illa de Xano.

Normalment la ruta és entre Móra la Nova i el poble de Miravet. Consulteu-nos per variants.

Alguns contrastos curiosos dels que gaudirem: Sortim dels peus del castell de Móra d´Ebre i arribarem als peus de l´esmentat Miravet. Sortim des del murmuri dels 2 ponts de Mora fins als peus de l´assentament iber del Castellet de Banyoles. L´illa del Galatxo de sortida i les de Miravet en arribar. Sortint des de grans ponts i arribant a l´històric pas de barca de Miravet encara en funcionament.

A banda de noms d´arbres i diferents espècies d´aus, segur que aprendrem que són les sorts o sortetes; què són els ´aubergins´, els que van utilitzar el Molló per viure o el lloc on en la Batalla de l´Ebre s´utilitzava un pas estret del riu perquè els que els pontoners van fer ponts per traslladar el material i tropes. És en general un tram que discorre allunyat de la carretera i això ho fa particularment silenciós i màgic.


Material a portar

- AIGUA Una ampolla individual.
- Calçat que es pugui mullar. Si són xancletes, que vagin lligades al peu.
- Roba de recanvi i tovallola (només per si de cas). En una bossa de plàstic.
- Crema solar, ulleres de sol i barret si és època de calor.
- Roba d´abric si és època de fred.


Precios

- Grups menors de 10 persones: 25 euros/persona - Temp. baixa: 20 euros/persona
- Grups majors de 10 persones: 20 euros/persona - Temp. baixa: 15 euros/persona
- Grups majors de 20 persones: 15 euros/persona
- Menors de 14 anys: 50% de descompte
- Menors de 6 anys: gratuït

(IVA incluido)

Potser sigui aquesta una de les rutes més emblemàtiques que es pot fer per l´Ebre en piragua. Una de les raons principals és la gegant illa del Galatxo en la qual només es pot accedir en piragua i l´altra raó és arribar al pintoresc i emblemàtic poble de Miravet des del riu Ebre.

Referència: 2255
Activitat: Navegar entre Mora i Miravet
Preu: Veure taula de preus
Durada: 2.30 hores
Dificultat: Baixa
Inclou: Material per la pràctica de l´activitat, guia i assegurança
Lloc activitat: Des de Mora a Miravet
Provincia: Tarragona
Nº legal: c-66 / TA-HU-133

Opinions dels clients


Daniel 1 4o 2255
És una activitat molt agradable i molt recomanable amb monitor si és la primera vegada... per avançats no us recomano anar amb monitor perquè es perd molt temps esperant als primerencs.
El tracte
Rosario 2 4o 2255
Recomiendo la actividad
Disfrutar de la naturaleza y de la tranquilidad, en el descenso por el río. También disfrutar del paisaje.Mapa de l'activitatNavegar entre Mora i Miravet
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 2
rating
Rutes amb caiac
0