Open caiac - Illa 9km

Nº : 1610.
Lloc activitat: Illa
Preu: 52 euros/persona (IVA inclòs)
A vegades respon en +24h
Lleida

Descripció de l'activitat

Open-caiac pretén ser el pas inicial per a aquells que vulguin iniciar-se en el món del caiac.

Open-caiac et permet parar en zones del riu on no ho podries fer amb altres embarcacions, surfejar onades, remuntar el riu i adquirir una tècnica adequada per practicar el piragüisme.

Som l´empresa pionera a Espanya d´aquest esport, i això és perquè seguim buscant nous productes que puguin ajudar-nos a potenciar el caiac. Aquest any la novetat serà l´Open Caiac Doble, embarcació per a dues persones més estable i amb ella ens divertirem igual que amb l´Open Caiac Individual.


Quan?
La millor temporada per l´open-caiac és des del mes e juny fins a finals d´octubre, és un esport que pot complementar perfectament qualsevol de la resta d´activitats que us proposem.


Recorregut
- Illa (9 km. - 1´30 h.): El més espectacular. És aconsellable haver baixat abans en aquest tipus d´embarcacions per a fer aquest recorregut.

- Gerri/Collegats (10km – 2h 30’). El tram Gerri - Collegats és especialment apte per a aquells que vulguin gaudir d´una activitat segura i divertida amb un punt controlat d´adrenalina i aventura. És una activitat habitualment de tarda i discorre per un dels paratges més autèntics del riu Noguera Pallaresa en el seu tram final: el `Congost de Collegats`.Material Necessari
- Vestit de bany.
- Tovallola.

Opcional
- Servei de fotografia digital.

L´Open-caiac pretén ser el pas inicial per a aquells que vulguin iniciar-se en el món del caiac, sense haver de fer cursos.

Referència: 1610
Activitat: Open caiac - Illa 9km
Preu: 52 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: 1.5 hores
Dificultat: Mitja
Inclou: Material per a l´activitat, Assegurança de RC i accidents. Monitors que guiaran tota la ruta.
Lloc activitat: Illa
Provincia: Lleida
Mapa de l'activitatRutes amb caiac
0