Iniciació a l'espeleologia al Berguedà

Nº : 3848.
s 3848 (8 opinions)
Lloc activitat: Cal Parera, l’Espunyola
Preu: 50 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Us proposem una cova per a introduir-vos en aquesta activitat tant bonica i interessant que és l'exploració de les entranyes de la terra, l'espeleologia.

És a més una activitat que es duu a terme tant si neva com si plou, som a sota terra, així que es pot practicar sempre !
La cova ens trasllada al terme municipal de Montmajor, prop del nucli d'el Cint, pertanyent a l'Espunyola; parlem de la Bòfia de Boixadera, o de Sant Jaume, una bòfia plena d'històries, llegendes i sales immenses que seran el delit dels més curiosos, alhora que si volem, ofereix la possibilitat d'entaforar-nos als passos més estrets que puguem imaginar, amb tot, és apta per a grans i petits, que en molts casos són els qui més gaudeixen de l'aventura!

De formacions peculiars, sense estalactites de tamany destacable però amb nombroses formacions curioses i certes sorpreses amagades.

Aquesta cova té un recorregut de 479mts i un total de 37mts de profunditat respecte la boca d'accés, també hi veurem un petit curs d'aigua i moltes sorpreses més que heu de veure amb els vostres propis ulls!
La sortida ens ocuparà pràcticament un matí sencer, tot i que l'estada dins la cova ronda les dues hores, o més, en funció de les ganes d'explorar més i més cavitats !

Activitat d’iniciació adaptables al nivell i condició física dels participants, ideal per a passar un matí en família o en companyia dels amics aprenent de l’entorn i la història que encara s’hi respira.


Edat mínima 6 anys

Tota la setmana (descomptes especials entre setmana)

Descobreix les entranyes de la terra, tant si neva com si plou, i els secrets que la terra amaga.

Referència: 3848
Activitat: Iniciació a l'espeleologia al Berguedà
Preu: 50 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: Un dia
Dificultat: Baixa
Inclou: Guia Titulat, Assegurança RC i Accidents, casc i frontal, Fotografies de l’activitat
Lloc activitat: Cal Parera, l’Espunyola
Provincia: Barcelona


Iniciació a l'espeleologia al Berguedà
Puntuació: 4 / 5
Opinions: 8 rating