Via ferrada de la Cala del Molí

Nº : 4029.
s 4029 (3 opinions)
Lloc activitat: Sant Feliu de Guixols
Preu: 30 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Girona

Descripció de l'activitat

T'agradaria conèixer els penya-segats de la Costa Brava d'una forma única i divertida? Amb nosaltres podràs escalar la via ferrada de la Cala del Molí, a Sant Feliu de Guíxols i donar curs a les teves emocions amb el mar sota els teus peus.

La via ferrada de la Cala del Molí és l'únic itinerari d'Europa situat sobre el mar, compta amb un recorregut d'unes 2 hores de durada travessant horitzontalment els preciosos penya-segats de Sant Feliu de Guíxols. Durant l'activitat
creuareu 6 ponts tibetans penjants sobre el mar, escalareu murs verticals i deixareu anar adrenalina amb la màxima seguretat.

Aquesta via ferrada té un nivell mitjà i és adequada per a persones sense por a l'altura i una forma física mitjana que vulguin iniciar-se en el món de les ferrades. El recorregut posseeix dos trams ben diferenciats. Una primera part més fàcil amb un nivell iniciació i un segon tram una mica més difícil amb un nivell mitjà.

A la meitat del recorregut i just abans del tram més difícil tindràs la possibilitat de finalitzar l'activitat si les forces flaquegen.

L'activitat es realitzarà en grups reduïts, podent anar un o dos guies amb el grup per així garantir la seguretat i goig de tots els participants. Els guies que us acompanyaran estan titulats com a tècnics esportius, us ensenyaran com progressar i utilitzar el material, us ajudaran en els passos més difícils i us trauran fotos en els trams més espectaculars, perquè només us hagueu de preocupar de gaudir al màxim.


Material necessari

- Roba, calçat d'esport
- Guants de ciclisme
- Una petita motxilla amb aigua.


Horaris: 08:30h, 12:00h, 15:30h

Amb nosaltres podràs escalar la via ferrada de la Cala del Molí, a Sant Feliu de Guíxols i donar curs a les teves emocions amb el mar sota els teus peus.

Referència: 4029
Activitat: Via ferrada de la Cala del Molí
Preu: 30 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: 3 hores aprox.
Dificultat: Mitja
Inclou: Guia, Assegurança d´accidents i Rc, Material, Fotos de l´activitat. No inclou: Transport al lloc de realització de l´activitat
Lloc activitat: Sant Feliu de Guixols
Provincia: Girona
Nº legal: C-356

Opinions dels clients


nuria 1 4o 4029
És una activitat molt interessant, el monitor t´explica com procedir i les vistes són increïbles.
L´entorn ens va encantar
Alvaro 2 5o 4029
Si la recomano
El lloc és fantàstic
Vanesa 3 5o 4029
Empresa seria y responsable. El instructor, Victor, pendiente en todo momento de las personas
Actividad para todos los nivelesMapa de l'activitatVia ferrada de la Cala del Molí
Puntuació: 4 / 5
Opinions: 3
rating
0