Via ferrada de la Cala del Molí

Nº : 4029.
s 4029 (3 opinions)
Lloc activitat: Sant Feliu de Guixols
Preu: 30 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Girona

Descripció de l'activitat

T´agradaria conèixer els penya-segats de la Costa Brava d´una forma única i divertida? Amb nosaltres podràs escalar la via ferrada de la Cala del Molí, a Sant Feliu de Guíxols i donar curs a les teves emocions amb el mar sota els teus peus.

La via ferrada de la Cala del Molí és l´únic itinerari d´Europa situat sobre el mar, compta amb un recorregut d´unes 2 hores de durada travessant horitzontalment els preciosos penya-segats de Sant Feliu de Guíxols. Durant l´activitat
creuareu 6 ponts tibetans penjants sobre el mar, escalareu murs verticals i deixareu anar adrenalina amb la màxima seguretat.

Aquesta via ferrada té un nivell mitjà i és adequada per a persones sense por a l´altura i una forma física mitjana que vulguin iniciar-se en el món de les ferrades. El recorregut posseeix dos trams ben diferenciats. Una primera part més fàcil amb un nivell iniciació i un segon tram una mica més difícil amb un nivell mitjà.

A la meitat del recorregut i just abans del tram més difícil tindràs la possibilitat de finalitzar l´activitat si les forces flaquegen.

L´activitat es realitzarà en grups reduïts, podent anar un o dos guies amb el grup per així garantir la seguretat i goig de tots els participants. Els guies que us acompanyaran estan titulats com a tècnics esportius, us ensenyaran com progressar i utilitzar el material, us ajudaran en els passos més difícils i us trauran fotos en els trams més espectaculars, perquè només us hagueu de preocupar de gaudir al màxim.


Material necessari

- Roba, calçat d´esport
- Guants de ciclisme
- Una petita motxilla amb aigua.


Horaris: 08:30h, 12:00h, 15:30h

Amb nosaltres podràs escalar la via ferrada de la Cala del Molí, a Sant Feliu de Guíxols i donar curs a les teves emocions amb el mar sota els teus peus.

Referència: 4029
Activitat: Via ferrada de la Cala del Molí
Preu: 30 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: 3 hores aprox.
Dificultat: Mitja
Inclou: Guia, Assegurança d´accidents i Rc, Material, Fotos de l´activitat. No inclou: Transport al lloc de realització de l´activitat
Lloc activitat: Sant Feliu de Guixols
Provincia: Girona
Nº legal: C-356

Opinions dels clients


nuria 1 4o 4029
És una activitat molt interessant, el monitor t´explica com procedir i les vistes són increïbles.
L´entorn ens va encantar
Alvaro 2 5o 4029
Si la recomano
El lloc és fantàstic
Vanesa 3 5o 4029
Empresa seria y responsable. El instructor, Victor, pendiente en todo momento de las personas
Actividad para todos los nivelesMapa de l'activitatVia ferrada de la Cala del Molí
Puntuació: 4 / 5
Opinions: 3
rating
0