Parc d'aventura als arbres a Porrera

Nº : 3720.
Lloc activitat: Porrera
Preu: Detallat al text
Normalment respon en -24h
Tarragona

El nostre parc d'aventura t'ofereix diferents circuits de ponts i tirolines entre els arbres de diferent nivell perquè puguis triar, segons la seva dificultat el que vulguis fer, també tenim un circuit exclusivament de tirolines, molt especialment per les seves dimensions creuant un barranc fins 35m d'alçada i 160m de longitud i un circuit d'obstacles.


Circuit blanc

Circuit de ponts i tirolines de dificultat mitja/baixa, consta de 20 jocs de diferents tipus, ponts de fusta, de cable i corda, escales i tirolines, ideal per als principiants en aquest tipus d’activitat ja que combina la majoria de tipus i els jocs son assequibles i t’obliguen a moure parts del cos que no sabies que tenies. (fins als 9 metres d’alçada)

Entre una i dos hores
Dificultat baixa/mitja


Circuit blau

Circuit en les alçades dels pins, format per diferents ponts i una tirolina final de 50 metres. Fins als 9 metres d’alçada. Consta de 9 jocs diferents per posar en pràctica l’equilibri del cos.

Entre una i dos hores
Dificultat mitja


Circuit vermell

Aquest és el circuit per a aquells que volen més: Aquest recorregut és més exigent.
Circuit aeri per les copes dels pins, diferents ponts de dificultat mitja alta fins a 11 metres d’alçada. Consta de 15 jocs diferents, amb una tirolina final de 40 metres.

Alçada mínima per accedir: 1,30m. (menors d'edat acompanyats o amb permís)


Circuit de tirolines

Circuit de 8 tirolines d’entre 80 i 170 metres de longitud. Van creuant un petit barranc d’un costat a l’altre, entre 16 i 40 metres d’alçada. Genial per descarregar adrenalina i gaudir de les impressionants vistes.


Et proporcionem un EPI (Equip de Protecció Individual) format per:

1 arnès de seguretat amb un doble ancoratge unit a l'anella ventral de l'arnés.
2 mosquetons automàtics de seguretat a l'extrem del doble ancoratge.
1 sistema de mosquetó-politja doble per a cable d'acer unida a l'arnés amb una cinta plana de seguretat (per lliscar per les tirolines).

Els monitors t'ajuden a posar l'equip (EPI) i un cop a punt, expliquen, a l'àrea d'iniciació, com progressar en els circuits i les normes bàsiques de seguretat perquè puguis gaudir de manera segura la teva aventura.

La construcció del parc s'ha realitzat d'acord amb la normativa europea UNE-EN 15567-1, actualment és l'única normativa específica per a aquest tipus de parc. Això mateix passa amb la normativa de gestió i explotació (UNE-EN 15567-1).


Preus per cada circuit

- Menys de 5 persones: 20 euros/persona
- Entre 5 i 9 persones: 18 euros/persona
- Més de 10 persones: 15 euros/persona

(IVA inclòs)

Descripció de l'activitat

Aventura, esport, espai lúdic, relax i la més pura adrenalina per viure intensament el cor del Priorat. Vine i descobreix-nos !!

Referència: 3720
Activitat: Parc d'aventura als arbres a Porrera
Preu: Detallat al text
Durada: 1-2 hores cada circuit
Dificultat: Segons circuito
Inclou: Equip de protecció individual que consta de casc, arnés i caps d’ancoratge per la seguretat en alçada, explicació teòrico-pràctica i circuit a escollir.
Lloc activitat: Porrera
Provincia: Tarragona

Mapa de l'activitat0
Publicar activitats Comiats A Sort