CSI - Cas Fonollar

Nº : 1757.
s 1757 (1 opinions)
Lloc activitat: Barcelona, Sitges i Tarragona
Preu: 42 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

S'ha comès un crim a la ciutat, i els investigadors han de resoldre-ho...


Sitges... el seu centre històric reflecteix l'esperit que Santiago Rusiñol ha trobat en el paisatge: un escenari idoni on representar el paper per al qual es creia designat, sacerdot de l'art.


La investigació urbana es combina amb jocs recreatiu-esportius per equips i les seves ganes de riure en grup! Combinat amb la Gimcana urbana, el clàssic Joc de Pistes, on es barregen divertits desafiaments en equip.


La seva investigació recorrerà llocs emblemàtics de la ciutat com el passeig Marítim, la Plaça de la Fragata, el Racó de la Calma, el Palau Maricel, el carrer Bosch, etc.


La resolució del cas dependrà de l'habilitat de cada equip investigador, que haurà de desxifrar consignes (amb enigmes de lògica, dinàmiques grupals i jocs interactius, etc.) a través dels diferents escenaris.


S´ha comès un crim a la ciutat, i els investigadors han de resoldre-ho: On s´ha comès? (escenari del crim); Quina ha estat l´arma homicida? (forca, verí, pistola, etc.) I sobretot ... Qui és el o la culpable?

Referència: 1757
Activitat: CSI - Cas Fonollar
Preu: 42 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: 3 hores
Dificultat: Baixa
Inclou: Material per a realitzar l´activitat, monitors i assegurança
Lloc activitat: Barcelona, Sitges i Tarragona
Provincia: Barcelona

Opinions dels clients


Lali 1 5o 1757
Pasas un rato muy divertido con tus amigos. De paso aprendes de historia y conoces los rincones de Sitges
La planificación. La facilidad de realización y la colaboración de Marcelo y BrigidMapa de l'activitatCSI - Cas Fonollar
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 1
rating
0