Excursió guiada en caiac 'Cales de Sitges'

Nº : 3476.
s 3476 (1 opinions)
Lloc activitat: Sitges
Preu: 45 euros/persona (IVA incluido)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Navegarem per un tram de costa que es caracteritza pel seu aspecte rocós format per penya-segats de pedra calcaria de poca alçada. Aquesta zona s'anomena Els Colls Miralpeix i és l'únic pulmó verd d'aquesta zona que s'ha conservat bastant verge. Està poblat de pi blanc, margalló (única palmera europea autòctona i protegida), romaní i atzavara. Durant la travessia trobarem varies cales de còdols i coves.

Els open-kayak que utilitzarem son caiacs autobuidables dobles. Aquests son molt estables i maniobrables, el que ens permetrà navegar amb total seguretat. Per navegar amb aquests caiacs no fa falta experiència, tot i que abans de començar a navegar us donarem les nocions bàsiques perquè pugueu conduir el caiac amb facilitat.

Si ja teniu experiència o heu realitzat un curs, podreu realitzar-les en caiac de travessia. Els caiacs de travessia que utilitzem poden ser individuals o dobles. Son estables i maniobrables, i la seva major eslora i menor mànega que els autobuidables ens permetran realitzar excursions més llargues.

Durant l'excursió realitzarem una parada en una cala on recuperarem forces i podrem practicar snorkel.

- Distància: 4 milles (7,5 km)

- Edat mínima: 10 anys

- Que portar: Samarreta i calçat per mullar, gorra, protecció solar, cinta per ulleres i aigua.

És una excursió en la que descobrireu els millors racons i cales entre Sitges i Vilanova.

Referència: 3476
Activitat: Excursió guiada en caiac 'Cales de Sitges'
Preu: 45 euros/persona (IVA incluido)
Durada: 3 hores
Dificultat: Baixa
Inclou: Lloguer del material, monitor/guia, assegurança
Lloc activitat: Sitges
Provincia: Barcelona
Nº legal: C-298

Opinions dels clients


Sergio 1 5o 3476
Gran activitat per fer en família o amb grup d´amics. Els monitors s´adapten al que busques. Tot i ser una activitat molt física, vas fent pauses i no es fa gens pesada. Molt recomanable
Gairebé tot. L´activitat en sí ja és molt atractiva. El monitor es va adaptar perfectament al que buscàvem (celebràvem un comiat de solter i vam fer més broma que altre cosa). Xulíssimes les entrades a les coves i perfecte poder fer Snorkel i una capbussada a mig trajecte.Mapa de l'activitatExcursió guiada en caiac 'Cales de Sitges'
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 1
rating
0