Excursió en paddle surf 'Les Anquines'

Nº : 3471.
Lloc activitat: Sitges
Preu: 45 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

El sup, pàdel surf, stand up paddle o surf a rem és una antiga forma de lliscament en què el navegant utilitza una pala per desplaçar-se per l'aigua mentre roman en peu en una taula de surf. Aquesta disciplina té el seu origen en les arrels dels pobles polinesis.

La principal diferència entre la idea moderna del surf i el sup, és que aquest últim no necessita d'una ona. El pàdel surf es pot practicar en mar obert, ports, llacs, rius o en qualsevol làmina d'aigua.

Els beneficis per a la salut són la combinació d'estabilitat/tronc/postura. Això vol dir que sense adonar-se'n, el practicant de l'sup estarà potenciant els músculs del tronc i els reflexos naturals de l'equilibri, notant grans beneficis en terra ferma després de poques sessions.

Portar: Samarreta i calçat per mullar, gorra, protecció solar, cinta per a ulleres i aigua.
Edat mínima: 8 anys

L´excursió iniciació al Paddle Surf està pensada como un curs en el que durant la primera hora us donem els coneixements bàsics d´equilibri, propulsió i conducció, i després realitzem una petita excursió en la que practicarem l´après mentre naveguem per la façana marítima de Sitges.

Referència: 3471
Activitat: Excursió en paddle surf 'Les Anquines'
Preu: 45 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: 2 hores
Dificultat: Baixa
Inclou: Lloguer del material, monitor/guia, assegurança.
Lloc activitat: Sitges
Provincia: Barcelona
Nº legal: C-298
Mapa de l'activitat0