Bike aventura al Penedès + Allotjament

Nº : 1079.
Lloc activitat: Voltants de Pontons, zona Alt Penedès.
Preu: 285 euros/persones (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Aquesta oferta inclou

- Una nit d´allotjament i esmorzar per a dues persones en una de les nostres suites amb jacuzzi-spa, aromateràpia, cromoteràpia i bany d´ozó.

- Excursió de tres hores i mitja en BTT descobrint els paisatges del Penedès. Farem una visita a un celler de la zona i la pujada al castell de Sant Martí Sarroca, amb guia i cotxe escombra.

- Una visita a les caves del poble.


El Molí

El Molí és una preciosa casa de poble de segle XIX, restaurada el 2007, que conserva l´encant d’abans amb totes les comoditats dels nostres temps. Està situada a Pontons, un poblet de 450 habitants entre fonts i frondosos boscos.

Va ser construïda el 1896, pel moliner del poble ,d’aquí el seu nom. Dóna a dos carrers, per un costat al riu Foix i per l´altre al Casc Antic. Davant té una petita font, la font del racó.

És una zona molt tranquil•la, d´aquestes on pot sentir-se el silenci, només el xiuxiueig de l´aigua el trenca.


Pontons és el poble més alt de l´Alt Penedès, a 632 m d´alçada. Amb els seus cingles i penya-segats, trenca una mica l´estampa de vinyes pròpies dels pobles penedencs i s’apropa més a la imatge d´un racó de muntanya.

La major part del terme continua essent ocupada pel bosc. Podreu gaudir del seu nucli urbà, del perfil dels seus carrers estrets i amb pendent, de les cases edificades a les vores de la riera de Pontons i de la Capella de la Mercè, temple neomodernista construït el 1945.

Sortint del nucli urbà podeu encaminar-vos cap al cingle on aquesta l´església de Sta. Magdalena, a un quilòmetre escàs del poble, punt que ofereix una bella perspectiva del lloc. També podeu visitar la capella romànica de St. Joan de la Muntanya, suspesa espectacularment a dalt del puig del Fonoll.

Una nit d´allotjament am esmorzar. Ruta en BTT guiada al castell de Sant Martí Sarroca i una visita a les caves del poble.

Referència: 1079
Activitat: Bike aventura al Penedès + Allotjament
Preu: 285 euros/persones (IVA inclòs)
Durada: 1 nit i un dia d´activitats
Dificultat: -
Inclou: Una nit d´allotjament amb esmorzar, ruta de senderisme i tast a les caves.
Lloc activitat: Voltants de Pontons, zona Alt Penedès.
Provincia: Barcelona
Nº llicència: PB-00489
Mapa de l'activitatRutes amb caiac
0