Cap de setmana romāntic i de relax amb viterāpia al Penedčs

Nē : 1874.
s 1874 (10 opinions)
Lloc activitat: Voltants de Pontons, zona Alt Penedčs.
Preu: 340 euros/2 persones (IVA inclōs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Les propietats antioxidants i relaxants dels components del vi sobre la nostre pell actuen com una de les millors terāpies per a gaudir d'una pell jove.

Vine a gaudir d'una escapada que inclou massatge amb derivats del vi i un bany amb llavors de raīm al jacuzzi mentre prens una copa de cava.... mmmmm!


L'oferta

- Una nit d'allotjament i esmorzar per a 2 persones en una de les nostres suites amb jacuzzi-spa, aromaterāpia, cromoterāpia i bany d'ozķ.

- Un tractament de viterāpia que consisteix en una hora de massatge per persona i un bany de vi amb sals de llavors de raīm al jacuzzi, mentre prens una copa de cava.

- Una visita a les caves del poble


El Molí

És una preciosa casa de poble de segle XIX, restaurada el 2007, que conserva l'encant d’abans amb totes les comoditats dels nostres temps. Estā situada a Pontons, un poblet de 450 habitants entre fonts i frondosos boscos.

Va ser construīda el 1896, pel moliner del poble ,d’aquí el seu nom. Dķna a dos carrers, per un costat al riu Foix i per l'altre al Casc Antic. Davant té una petita font, la font del racķ.

És una zona molt tranquil•la, d'aquestes on pot sentir-se el silenci, només el xiuxiueig de l'aigua el trenca.


La casa

Estā dividida a 5 zones:

- L'antic cub en la part inferior de la casa, on trepitjaven el raīm, fermentaven i guardaven en bķtes, avui, zona de reuniķ i jocs.

- La planta de l'Alzina, antiga quadra, avui un encantador apartament ideal per a famílies. Destaca un forn de pa, fet de pedra molt ben conservat.

- En la primera planta, 4 habitacions dobles: la Ginesta, l 'Espígol, el Romaní i la Farigola. En la segona planta la Rossella, habitaciķ estrella de la nostre casa: 'la suite'.

- I a la part superior, una preciosa terrassa, amb unes vistes increībles. La capacitat total és de 18 persones, perō podem allotjar fins a 25 persones en total, 8 en una casa propera.

Número de llicčncia de l'allotjament: PB-00489

Vine a gaudir d´una escapada que inclou massatge amb derivats del vi i un bany amb llavors de raīm al jacuzzi mentre prens una copa de cava.... mmmmm!

Referčncia: 1874
Activitat: Cap de setmana romāntic i de relax amb viterāpia al Penedčs
Preu: 340 euros/2 persones (IVA inclōs)
Durada: Un dia
Dificultat: Baixa
Inclou: Allotjament am esmorzar, massatge, jacuzzi i copa de cava
Lloc activitat: Voltants de Pontons, zona Alt Penedčs.
Provincia: Barcelona
Nē llicčncia: PB-00489


Cap de setmana romāntic i de relax amb viterāpia al Penedčs
Puntuaciķ: 5 / 5
Opinions: 10 rating