Escapada de benestar al Penedès

Nº : 3903.
Lloc activitat: Pontons
Preu: 340 euros/2 persones (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Aquesta oferta inclou:

- Una nit d´allotjament i esmorzar per a 2 persones en una de les nostres suites amb jacuzzi-spa, aromateràpia, cromoteràpia i bany d´ozó.

- Decoració romàntica.

- Pensió completa.

- Una visita a les caves del poble.


El Molí

El Molí és una preciosa casa de poble de segle XIX, restaurada el 2007, que conserva l´encant d’abans amb totes les comoditats dels nostres temps. Està situada a Pontons, un poblet de 450 habitants entre fonts i frondosos boscos.

Va ser construïda el 1896, pel moliner del poble ,d’aquí el seu nom. Dóna a dos carrers, per un costat al riu Foix i per l´altre al Casc Antic. Davant té una petita font, la font del racó.

És una zona molt tranquil•la, d´aquestes on pot sentir-se el silenci, només el xiuxiueig de l´aigua el trenca.


La casa

- L´antic cub en la part inferior de la casa, on trepitjaven el raïm, fermentaven i guardaven en bótes, avui, zona de reunió i jocs.

- La planta de l´Alzina, antiga quadra, avui un encantador apartament ideal per a famílies. Destaca un forn de pa, fet de pedra molt ben conservat.

- En la primera planta, 4 habitacions dobles: la Ginesta, l ´Espígol, el Romaní i la Farigola. En la segona planta la Rossella, habitació estrella de la nostre casa: ´la suite´.

- I a la part superior, una preciosa terrassa, amb unes vistes increïbles. La capacitat total és de 18 persones, però podem allotjar fins a 25 persones en total, 8 en una casa propera.Número de llicència de l´allotjament: PB-00489

Passa un cap de setmana coneixent un dels racons més bonics del Penedès, gaudint del seu menjar, els seus vins i tradicions.

Referència: 3903
Activitat: Escapada de benestar al Penedès
Preu: 340 euros/2 persones (IVA inclòs)
Durada: Un dia i una nit
Dificultat: Baixa
Inclou: Detallat al text
Lloc activitat: Pontons
Provincia: Barcelona
Nº llicència: PB-00489
Mapa de l'activitat0