Ruta amb Segway pels arrossars de Pals

Nº : 4124.
s 4124 (3 opinions)
Lloc activitat: Pals
Preu: 38 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Girona

Descripció de l'activitat

Nascut a Pals i coneixedor de tots els racons, us ofereixo de la manera més divertida una excursió d'1 hora en Segway, combinada entre pinedes i visita als camps d'arròs.

Els Segways son aparells de transport personal d'auto-balanceig, molt fàcils de conduir i intuïtius. Al principi de l'activitat el guia farà una explicació teòrica de com funciona i tot seguit es faran pràctiques personalitzades i en el moment que tothom el controli bé, es començarà l'excursió.

Disposem d'una flota de Segways models X2 SE, els més recents de la marca i els originals. Són de la gama més alta i també la més segura. No accepteu imitacions, no és el mateix.

La ruta recomanada és la de més èxit i també la més fàcil. Es comença per les pinedes fresques dels Masos de Pals i arribem gairebé a la platja on entrarem dins els famosos camps d'arròs, zona amb magnífiques vistes i considerada parc natural Illes Medes Baix Ter, apta a partir de 8 anys i de 25 quilos de pes. Disposem d'un remolc per a nens d'entre 2 a 6 anys.

Nascut a Pals i coneixedor de tots els racons, us ofereixo de la manera més divertida una excursió d´1 hora en Segway, combinada entre pinedes i visita als camps d´arròs.

Referència: 4124
Activitat: Ruta amb Segway pels arrossars de Pals
Preu: 38 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: 1 hora
Dificultat: Baixa
Inclou: guía, segway, casc i assegurança
Lloc activitat: Pals
Provincia: Girona

Opinions dels clients


Jordi 1 5o 4124
Si recomanaria
Monitor i paisatge
Esther 2 4o 4124
Ho recomamo
Les vistes dels arrossars i veure la fauna i flora, va ser el que més en va agradar
Lourdes 3 5o 4124
Hem fet l%.u2019activitat un grup de mestres i ens ha encantat!!! Erem de diferents edats, fins i tot mestres a punt de jubilar, i totes ho hem pogut fer! Ha estat genial!!!
Els nois de l%.u2019empresa i monitors han estat encantadors i molt amables.
És una activitat molt xula. La passejada pels arrossars és molt i molt recomanable i agradable!!!
Meritxell 4 5o 4124
Sí, la recomiendo
La ruta y su entorno natural
Anq 5 5o 4124
Ho recomanem 100%.. És una manera de passar un matí o una tarda diferent, gaudint de la natura. Encara que tingueu nens petits com nosaltres, també hi poden anar. El monitor els porta en el cotxet adaptat i s´ho passen genial. Animeu-vos, val la pena provar-ho!
El tracte proper del monitor i els nens encantats perquè passaven per sobre les basses d´aiguaMapa de l'activitatRuta amb Segway pels arrossars de Pals
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 3
rating
0