Tour senderisme parcs naturals de la Comunitat Valenciana

Nº : 1425.
Lloc activitat: Tots els Parcs Naturals de la CV
Preu: 10 euros/persona (IVA inclòs)
A vegades respon en +24h
Valencia

Descripció de l'activitat

Triem acuradament els millors recursos i valors a visitar, millors vistes i paisatges, arbres monumentals, patrimoni rural, senders, fonts, plantes d'interès i fauna en un mateix recorregut.

Tot per convertir el visitant en un bon coneixedor del parc i un amant dels seus valors.

Rutes disponibles en tots els parcs i també altres espais naturals seleccionats.


Alguns exemples


Parc Natural de la Tinença de Benifassà

Vine a conèixer un dels parcs naturals més rics, espectaculars i desconeguts, amb un magnífic bosc de muntanya ple de fauna que podrem observar, reserva natural de rapaços, voltors, cabres salvatges i cabirols que viuen baix carrasques, grevols i faigs, a traves d'una antiga senda de bosc fins a Fredes, passant per paratges espectaculars com el salt de Robert o l'impressionant pas del portell del infern.


Parc Natural de la Serra Gelada

La Serra Gelada constitueix un dels parcs naturals valencians més sorprenents e inesperats, per la seva bona conservació dins l'entorn altament humanitzat de Benidorm, així com per la enorme espectacularitat dels seus paisatges i cingles, a més de 400 m. sobre la mar i amb verticals de més de 200. Una ruta impactant de contrastos.


Parc Natural del Carrascar de la Font Roja

Recorregut per un dels boscos originals millor conservats de tota la comunitat valenciana, el carrascar de la Font Roja, un espai protegit pròxim a la ciutat d'Alcoi que manté la vegetació autòctona des de fa segles, un museu viu de la nostra millor naturalesa.


Parc Natural de la Serra Calderona

Serra Calderona és un dels parcs naturals més populars de tota la Comunitat Valenciana, degut principalment als seus paisatges i la seva situació entre comarques molt poblades, com l'Horta Sud, el Camp de Morvedre i el Camp de Túria, i per la Seta proximitat a la capital. Excursió per la serra a un pas només de la ciutat


Si la ruta es realitza durant gener o febrer, fem un descompte des del 15 per cent del total de la ruta i si es reserva durant el mes de gener per més endavant, hi ha un descompte del 10 per cent.

Les ofertes no són acumulables i només són per a grups.


Activitat per a un mínim de 20 persones.

Disposem d´una sèrie de rutes seleccionades i realitzades per a cada un dels Parcs Naturals de la Comunitat Valenciana.

Referència: 1425
Activitat: Tour senderisme parcs naturals de la Comunitat Valenciana
Preu: 10 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: 6 hores
Dificultat: Baixa-mitja
Inclou: Monitor / guia turístic, assegurança RC i accidents
Lloc activitat: Tots els Parcs Naturals de la CV
Provincia: Valencia


Mapa de l'activitat0