Ruta encants i sabors de l´horta valenciana

Nº : 3880.
Lloc activitat: Estació Metro Almàssera (L3).
Preu: Adults: 98 euros - Nens de 4 a 12 anys: 36 euros (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Valencia

Descripció de l'activitat

T´agradaria descobrir una de les últimes hortes suburbanes que queden a Europa? En l´horta valenciana, la barreja de l´aigua, la terra i la saviesa dels agricultors conformen un paisatge únic que et farà retrocedir en el temps, oblidant que la civilització està a uns pocs passos.

Passarem a recollir-te per el teu allotjament i després d´uns 20 minuts arribaràs a destí. Prepara´t per experimentar-la veritable essència de l´horta valenciana en una singular barraca enmig de l´horta, on veuràs carruatges típics, un petit museu etnològic amb eines de conreu que s´utilitzaven antigament, una mini granja, estables de cavalls i rucs, camps de conreu d´hortalisses. Podràs veure com es preparen els ingredients frescos per cuinar una genuïna paella valenciana a llenya -que vas a assaborir després-, i apropar-te als fogons per mirar com la cuina l´expert paeller.

Prepara els teus sentits per al que es ve perquè van a omplir la teva taula amb una exquisida varietat d´entrants típics, però reserva un forat per delectar-te amb una de les millors paelles de València, unes delicioses postres, dolços valencians, cafè i vi mistela.

Però aquí no acaba aquest dia increïble! Aneu a fer una passejada per l´horta en un carruatge típic (tartana) fins arribar a una petita barraca equipada a la manera antiga, que podràs visitar per dins per conèixer com vivien els habitants de l´horta fins fa uns pocs anys.

Una experiència original, divertida i enriquidora perquè et portis un trosset de l´horta valenciana en el teu cor.


* Sortida subjecta a un mínim de persones. De no poder realitzar aquesta ruta, t´avisarem amb antelació i et retornarem l´import abonat íntegrament.

* T´aconsellem anar amb roba còmoda, calçat apropiat i aigua.

* Has d´estar en el punt de trobada per a la sortida amb mínim 15 minuts d´antelació.

* Si necessites Servei de Transport per aquesta Ruta consulta´ns

Recorrerem camins que serpentegen entre cultius autòctons: carxofes, patates, cebes, tomàquets, xufes ... Podràs sentir molt de prop la seva frescor, les seves olors i els colors que emanen.

Referència: 3880
Activitat: Ruta encants i sabors de l´horta valenciana
Preu: Adults: 98 euros - Nens de 4 a 12 anys: 36 euros (IVA inclòs)
Durada: 4 hores
Dificultat: Baixa
Inclou: Visita amb guia expert: barraques, séquies, alqueries, plantacions. Dinar Menú Complet
Lloc activitat: Estació Metro Almàssera (L3).
Provincia: Valencia
Mapa de l'activitat0