Ruta encants i sabors de l'horta valenciana

Nº : 3880.
Lloc activitat: Estació Metro Almàssera (L3).
Preu: Adults: 98 euros - Nens de 4 a 12 anys: 36 euros (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Valencia

T'agradaria descobrir una de les últimes hortes suburbanes que queden a Europa? En l'horta valenciana, la barreja de l'aigua, la terra i la saviesa dels agricultors conformen un paisatge únic que et farà retrocedir en el temps, oblidant que la civilització està a uns pocs passos.

Passarem a recollir-te per el teu allotjament i després d'uns 20 minuts arribaràs a destí. Prepara't per experimentar-la veritable essència de l'horta valenciana en una singular barraca enmig de l'horta, on veuràs carruatges típics, un petit museu etnològic amb eines de conreu que s'utilitzaven antigament, una mini granja, estables de cavalls i rucs, camps de conreu d'hortalisses. Podràs veure com es preparen els ingredients frescos per cuinar una genuïna paella valenciana a llenya -que vas a assaborir després-, i apropar-te als fogons per mirar com la cuina l'expert paeller.

Prepara els teus sentits per al que es ve perquè van a omplir la teva taula amb una exquisida varietat d'entrants típics, però reserva un forat per delectar-te amb una de les millors paelles de València, unes delicioses postres, dolços valencians, cafè i vi mistela.

Però aquí no acaba aquest dia increïble! Aneu a fer una passejada per l'horta en un carruatge típic (tartana) fins arribar a una petita barraca equipada a la manera antiga, que podràs visitar per dins per conèixer com vivien els habitants de l'horta fins fa uns pocs anys.

Una experiència original, divertida i enriquidora perquè et portis un trosset de l'horta valenciana en el teu cor.


* Sortida subjecta a un mínim de persones. De no poder realitzar aquesta ruta, t'avisarem amb antelació i et retornarem l'import abonat íntegrament.

* T'aconsellem anar amb roba còmoda, calçat apropiat i aigua.

* Has d'estar en el punt de trobada per a la sortida amb mínim 15 minuts d'antelació.

* Si necessites Servei de Transport per aquesta Ruta consulta'ns

Descripció de l'activitat

Recorrerem camins que serpentegen entre cultius autòctons: carxofes, patates, cebes, tomàquets, xufes ... Podràs sentir molt de prop la seva frescor, les seves olors i els colors que emanen.

Referència: 3880
Activitat: Ruta encants i sabors de l'horta valenciana
Preu: Adults: 98 euros - Nens de 4 a 12 anys: 36 euros (IVA inclòs)
Durada: 4 hores
Dificultat: Baixa
Inclou: Visita amb guia expert: barraques, séquies, alqueries, plantacions. Dinar Menú Complet
Lloc activitat: Estació Metro Almàssera (L3).
Provincia: Valencia

Mapa de l'activitat0
Publicar activitats Comiats A Sort