Posta de sol en veler + Sopar en un restaurant a la platja

Nº : 3965.
s 3965 (1 opinions)
Lloc activitat: Port de València
Preu: Detallat al text
Normalment respon en -24h
Valencia

Aquest creuer et portarà al mar Mediterrani a bord d'un modern catamarà a vela per gaudir del romàntic moment quan el sol desapareix darrere de les muntanyes. Després, et delectaràs amb un deliciós sopar en un restaurant situat a la platja de les Arenes.

Els paisatges de la costa valenciana són increïbles i encara més especials si s'admiren des del mar. El capvespre és el millor moment per gaudir d'aquestes vistes. El creuer surt del modern Port de València, un dels més importants ports comercials de la Mediterrània. Durant aquest viatge podràs apreciar les belles platges i la badia de València i gaudir d'una vista impressionant de la ciutat quan comença a encendre els seus llums. Aquest moment mereix sens dubte degustar un aperitiu acompanyat de `Aigua de València`, el còctel típic en aquesta zona.

Una vegada que tornis al port, prepara't per assaborir un deliciós sopar espanyola, en un restaurant situat a Platja de les Arenes (a uns pocs metres del port) amb una terrassa davant del mar on gaudir de l'autèntica cuina mediterrània amb unes vistes molt especials .

Una tarda i nit increïbles, amb el mar i tu com a protagonistes.


Preus

- Adult: 113 euros/persona
- Joves (11-17 anys): 87 euros/persona
- Nen (4-10 anys): 74 euros/persona
- Nen (0-3 anys): gratuït

(IVA inclòs)

Els paisatges de la costa valenciana són increïbles i encara més especials si s´admiren des del mar. El capvespre és el millor moment per gaudir d´aquestes vistes.

Referència: 3965
Activitat: Posta de sol en veler + Sopar en un restaurant a la platja
Preu: Detallat al text
Durada: 4 hores (2 de creuer)
Dificultat: Baixa
Inclou: Ticket Creuer amb aperitiu i còctel. Sopar tot inclòs en restaurant de platja de les Arenes
Lloc activitat: Port de València
Provincia: Valencia


Posta de sol en veler + Sopar en un restaurant a la platja
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 1 rating