Posta de sol en veler + Sopar en un restaurant a la platja

Nº : 3965.
s 3965 (1 opinions)
Lloc activitat: Port de València
Preu: Detallat al text
Normalment respon en -24h
Valencia

Descripció de l'activitat

Aquest creuer et portarà al mar Mediterrani a bord d´un modern catamarà a vela per gaudir del romàntic moment quan el sol desapareix darrere de les muntanyes. Després, et delectaràs amb un deliciós sopar en un restaurant situat a la platja de les Arenes.

Els paisatges de la costa valenciana són increïbles i encara més especials si s´admiren des del mar. El capvespre és el millor moment per gaudir d´aquestes vistes. El creuer surt del modern Port de València, un dels més importants ports comercials de la Mediterrània. Durant aquest viatge podràs apreciar les belles platges i la badia de València i gaudir d´una vista impressionant de la ciutat quan comença a encendre els seus llums. Aquest moment mereix sens dubte degustar un aperitiu acompanyat de `Aigua de València`, el còctel típic en aquesta zona.

Una vegada que tornis al port, prepara´t per assaborir un deliciós sopar espanyola, en un restaurant situat a Platja de les Arenes (a uns pocs metres del port) amb una terrassa davant del mar on gaudir de l´autèntica cuina mediterrània amb unes vistes molt especials .

Una tarda i nit increïbles, amb el mar i tu com a protagonistes.


Preus

- Adult: 113 euros/persona
- Joves (11-17 anys): 87 euros/persona
- Nen (4-10 anys): 74 euros/persona
- Nen (0-3 anys): gratuït

(IVA inclòs)

Els paisatges de la costa valenciana són increïbles i encara més especials si s´admiren des del mar. El capvespre és el millor moment per gaudir d´aquestes vistes.

Referència: 3965
Activitat: Posta de sol en veler + Sopar en un restaurant a la platja
Preu: Detallat al text
Durada: 4 hores (2 de creuer)
Dificultat: Baixa
Inclou: Ticket Creuer amb aperitiu i còctel. Sopar tot inclòs en restaurant de platja de les Arenes
Lloc activitat: Port de València
Provincia: Valencia

Opinions dels clients


Katia 1 5o 3965
Recomiendo 100 por 100
El paseo en barco es una experiencia muy bonita y románticaMapa de l'activitatPosta de sol en veler + Sopar en un restaurant a la platja
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 1
rating
0