Tarda de festa en un catamarà + Còctel a la platja a la Platja de les Arenes.

Nº : 3969.
Lloc activitat: Port de València
Preu: 82 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Valencia

Descripció de l'activitat

La tarda més divertida de València la viuràs ¡al mar! Vine a gaudir d´una festa a bord d´un creuer a vela amb la millor música, mojitos i molta diversió.

El creuer salpa del port de València, una de les zones més exclusives de la ciutat, amb moderns edificis i una variada zona d´oci i restauració.

En l´ampli catamarà podràs viatjar assegut o estirat a la xarxa sobre el mar, mentre gaudeixes d´un mojito de benvinguda en sortir del port. Busca el teu lloc per gaudir de les belles vistes de la badia, les platges i les localitats de la costa, mentre beus tranquil·lament la teva copa. El teu cos comença a moure ... El DJ s´ha posat mans a l´obra i la música a bord comença a sonar ... Tots a ballar!
Mentre el vaixell es dirigeix ​​al port, gaudeix d´una vista impressionant de València quan comença a encendre les seves llums al vespre. D´aquest viatge inoblidable t´emportaràs a casa una foto de record. Però això no és tot, perquè la festa continua ...

Un cop arribis a la platja, podràs assaborir un deliciós Còctel amb una Tapa en un agradable pub amb terrassa davant del mar, situat a Platja de les Arenes a pocs metres del port.

La nit més divertida de València la viuràs ´al mar! Vine a gaudir d´una increïble posta de sol a bord d´un ampli catamarà a vela, per després començar la festa al mar amb la millor música, mojitos, un exquisit sopar de tapes i molta diversió.

Referència: 3969
Activitat: Tarda de festa en un catamarà + Còctel a la platja a la Platja de les Arenes.
Preu: 82 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: 3 hores
Dificultat: Baixa
Inclou: Ticket Festa Creuer, mojito, DJ, foto record, ulleres i tubs de snorkel (sota fiança de 10€). Còctel i Tapa a Platja de les Arenes.
Lloc activitat: Port de València
Provincia: Valencia
Mapa de l'activitat0