Festa en un creuer + Dinar a bord - Platja de les Arenes

Nº : 3968.
Lloc activitat: Port de Valencia
Preu: 108 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Valencia

Descripció de l'activitat

El dia més divertit a València es viu al mar. Si tens ganes de festa i vols passar-t´ho molt bé d´una forma diferent et proposem una festa en creuer per la costa de València amb menjar a bord, Dj, mojitos, un refrescant bany a alta mar, molt sol i diversió assegurada. Quan tornis gaudiràs d´un Còctel i Tapa a la platja de les Arenes.

El creuer salpa del port de València, una de les zones més exclusives de la ciutat, amb moderns edificis i una variada zona d´oci i restauració.

En l´ampli catamarà a vela podràs viatjar assegut o estirat a la xarxa sobre el mar, mentre prens el sol i gaudeixes d´un mojito de benvinguda en sortir del port. Busca el teu lloc per gaudir de les increïbles vistes de la badia mentre beus teva copa. El DJ es posa mans a l´obra i la música a bord comença a sonar... Tens ganes de ballar? Vinga, a moure el cos!

El catamarà fondeja prop de la costa per gaudir d´un refrescant bany o busseig en alta mar, lluny de les concorregudes platges. Després d´un agradable estona a l´aigua assaboriràs un deliciós paella a bord. En acabar, pots seguir ballant i prenent el sol mentre el vaixell torna a port. Rebràs una foto com a record d´aquest dia inoblidable al mar. Però la festa no s´acaba encara ...

Un cop a terra, et prendràs un Còctel i Tapa en un pub amb una estupenda terrassa al mar situat a la platja de les Arenes, a 5 minuts caminant des port.

En acabar aquest dia tindràs la sensació d´haver viscut l´aventura més divertida i inoblidable, que sens dubte vas a voler repetir.

Saps on viuràs el dia més divertit a València? ¡Al mar! Si tens ganes de festa i vols passar-t´ho molt bé d´una forma diferent et proposem una festa en creuer per la costa de València amb menjar a bord, música per ballar, mojitos, un refrescant bany a alta mar, molt sol i diversió assegurada.

Referència: 3968
Activitat: Festa en un creuer + Dinar a bord - Platja de les Arenes
Preu: 108 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: 3 hores
Dificultat: Baixa
Inclou: Festa Creuer, mojito, DJ, menjar a bord, foto record, ulleres i tubs de snorkel (sota fiança de 10€). Còctel i Tapa a Platja de les Arenes.
Lloc activitat: Port de Valencia
Provincia: Valencia
Mapa de l'activitat0