Festa en un creuer + Dinar a bord - Platja de les Arenes

Nº : 3968.
Lloc activitat: Port de Valencia
Preu: 108 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Valencia

Descripció de l'activitat

El dia més divertit a València es viu al mar. Si tens ganes de festa i vols passar-t'ho molt bé d'una forma diferent et proposem una festa en creuer per la costa de València amb menjar a bord, Dj, mojitos, un refrescant bany a alta mar, molt sol i diversió assegurada. Quan tornis gaudiràs d'un Còctel i Tapa a la platja de les Arenes.

El creuer salpa del port de València, una de les zones més exclusives de la ciutat, amb moderns edificis i una variada zona d'oci i restauració.

En l'ampli catamarà a vela podràs viatjar assegut o estirat a la xarxa sobre el mar, mentre prens el sol i gaudeixes d'un mojito de benvinguda en sortir del port. Busca el teu lloc per gaudir de les increïbles vistes de la badia mentre beus teva copa. El DJ es posa mans a l'obra i la música a bord comença a sonar... Tens ganes de ballar? Vinga, a moure el cos!

El catamarà fondeja prop de la costa per gaudir d'un refrescant bany o busseig en alta mar, lluny de les concorregudes platges. Després d'un agradable estona a l'aigua assaboriràs un deliciós paella a bord. En acabar, pots seguir ballant i prenent el sol mentre el vaixell torna a port. Rebràs una foto com a record d'aquest dia inoblidable al mar. Però la festa no s'acaba encara ...

Un cop a terra, et prendràs un Còctel i Tapa en un pub amb una estupenda terrassa al mar situat a la platja de les Arenes, a 5 minuts caminant des port.

En acabar aquest dia tindràs la sensació d'haver viscut l'aventura més divertida i inoblidable, que sens dubte vas a voler repetir.

Saps on viuràs el dia més divertit a València? ¡Al mar! Si tens ganes de festa i vols passar-t´ho molt bé d´una forma diferent et proposem una festa en creuer per la costa de València amb menjar a bord, música per ballar, mojitos, un refrescant bany a alta mar, molt sol i diversió assegurada.

Referència: 3968
Activitat: Festa en un creuer + Dinar a bord - Platja de les Arenes
Preu: 108 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: 3 hores
Dificultat: Baixa
Inclou: Festa Creuer, mojito, DJ, menjar a bord, foto record, ulleres i tubs de snorkel (sota fiança de 10€). Còctel i Tapa a Platja de les Arenes.
Lloc activitat: Port de Valencia
Provincia: Valencia
Mapa de l'activitat0