Segway a Olvan - Berguedà

Nº : 800.
s 800 (7 opinions)
Lloc activitat: Olvan (Berguedà)
Preu: Veure taula de preus
Normalment respon en -24h
Barcelona

Muntar en un Segway li farà sentir coses que mai ha experimentat anteriorment, perquè mai hi ha hagut res com ell. Pugi i instintivament buscarà l'equilibri, com ho faria al pujar en qualsevol aparell amb dues rodes.

Però gairebé immediatament s'adonarà que el Segway troba l'equilibri per si mateix, i és som si es convertís en una extensió de vostè mateix. Inclinis una mica cap endavant i veurà que el Segway es mou només en resposta al seu moviment. Recorda algun somni en el que ha sentit com si pogués volar?

Amb el Segway sentirà llibertat, eufòria i confiança. Té la sensació que el terra es mou per sota de vostè, però sense tocar. Està com surant per sobre del sòl. Li dóna la sensació de poder i de velocitat, també nota una sensació de control absolut. Tot se sent de manera natural i instintiva.

Això és el que se sent quan es munta en el Segway.

Aquí hi ha uns informes d'algunes persones que han muntat en el Segway i el que han dit sobre la seva naturalesa instintiva i flotador:

'El meu veredicte és que el Segway és divertit de muntar, és segur i estable, i és un ús veritablement impressionant de tecnologia digital. És molt fàcil d'aprendre i, en moltes maneres, és simplement sorprenent. '

'Utilitzar un Segway és tan intuïtiu que dóna la sensació que aquesta cosa d'alguna manera està connectada al teu sistema nerviós central.'

'El Segway és increïblement estable, tant si està aturat com en moviment.'

'Pots veure un vídeo del Segway per apreciar millor la sensació de muntar en un. Però la millor manera de comprendre el que se sent en muntar en un Segway és muntar un personalment. No podràs creure les teves sensacions! Busqueu a un distribuïdor prop de casa seva per provar.


Preus

- Preu 1 hora: 30 euros
- Preu 2 hores: 50 euros
- Preu mig dia + esmorzar: 90 euros

(IVA incl.)

Descripció de l'activitat

Impressionant! Innovador! Diferent a tot el que coneixem! Tens la sensació de que pertany a una altra època futura! Aquests comentaris són els més habituals quan algú prova per primera vegada un SEGWAY. Seràs tu l´últim de provar-lo?

Referència: 800
Activitat: Segway a Olvan - Berguedà
Preu: Veure taula de preus
Durada: 1 o 2 hores o mig dia
Dificultat: Baixa
Inclou: Material necessari i assegurança
Lloc activitat: Olvan (Berguedà)
Provincia: Barcelona
Nº legal: C107

Opinions dels clients


JOSEP 1 5o 800
Lo recomiendo
Lo mejor fue la agradable ruta por la naturaleza
Mercè 2 5o 800
Ho recomano
Ens va agradar l%.u2019entorn, la nova experiència i les explicacions del monitor
Pilar 3 5o 800
Ens va agradar molt, és molt recomanable per aprendre i conèixer l´entorn de la comarca
La ruta i el monitor van ser el millor de tot
Maria del Mar 4 5o 800
Sí, ho recomano
La ruta, molt encertada
Sonia 5 5o 800
Recomiendo la actividad cien por cien.
Actividad muy bien organizada. Albert fue nuestro monitor y nos hizo una ruta estupenda.
Pedro 6 5o 800
Si
El manejo del segway
Miriam 7 5o 800
Si recomanem l´activitat 100. Si sou un grup gran, és súper divertit i et ´pigues´ amb els altres per aconseguir més puntuació i més fites.
El que més ens va agradar va ser el segway. Es súper divertit
Eudald 8 5o 800
Els monitors i el bon ambient que es respira
Gemma 9 5o 800
És molt divertit i és un regal original, doncs jo ho vaig fer i va ser una experiència divertida. Ja hem parlat amb els amics també per anar-hi un dia tots a provar-ho
El millor de l´activitat és l´originalitat del recorregut, que sigui pel bosc amb fang i aigua... el monitor és molt agradable i s´explica molt bé a part fa que l´excursió sigui molt més xula.

Mapa de l'activitat0
Publicar activitats Comiats A Sort