Raid aventura dinàmic - Especial per grups

Nº : 1497.
s 1497 (1 opinions)
Lloc activitat: Olvan (Berguedà)
Preu: 27 euros/persona
Normalment respon en -24h
Barcelona

El Raid Aventura és una combinació d’activitats que ens permet poder degustar vàries activitats compartint l’experiència amb els companys i a un cost que a nivell individual seria impensable.

Activitat ideal per a tota mena de participants, ja que cada participant la viu amb l’intensitat que vol, qui vol una activitat molt intensa hi posa moltes ganes i ho fa corrents, qui simplement vol practicar les diferents activitats però amb tranquil·litat s’ho pren passejant i gaudint de cada activitat.

Apte per a totes les edats i tipus de públic, famílies, escoles, empreses, comiats, celebracions... no te una edat mínima però si que algunes activitats s’apliquen d’una manera o d’una altre segons la tipologia dels participants.


Desenvolupament

El grup es divideix en grups de 4 participants
Cada grup disposarà d’un mapa i un carnet de ruta
S’explicarà com interpretar el mapa
S’explicaran els objectius i les activitats:

Es tracta de dur a terme l’activitat d’Orientació, que ens servirà de fil conductor, trobant les fites que hi han amagades per les rodalies del centre d’aventura. Cada vegada que els grups trobin una fita caldrà que utilitzin el carnet de ruta i la grapadora que te incorporada la fita per deixar constància del seu pas per aquella fita. L’objectiu d’aquesta activitat es aconseguir torbar totes les fites existents.

En el carnet de ruta els participants també hi tindran indicats els horaris de pas per cada activitat, es importantissim que els grups respectin aquests horaris, ja que la gracia del Raid Aventura es precisament que ningú tingui que fer cues per poder dur a terme les activitats i que tothom estigui sempre actiu, fent que l’activitat sigui molt dinàmica i intensa. Si no es respecten els horaris provocarem retards i descoordinació a la resta de participants o simplement no podreu gaudir de l’activitat.

La prioritat es respectar els horaris de les activitats i en els temps lliures entre les activitats o després d’aquestes trobar les fites.

Un cop el participant ha trobat totes les fites i ha completat totes les activitats cal que torni al punt d’inici on certificarem l’hora final per així establir una possible puntuació entre els grups.

La durada de l’Orientació es d’aproximadament 1 h i el de la resta d’activitats es de 15 minuts però cal comptar en que els participants s’han de desplaçar d’un lloc a l’altre i la suma dels temps sempre es superior a la simple suma de les activitats. A mes cal comptar amb els temps d’explicacions.

Aquesta activitat pot ser mes o menys complerta, ja que cada client la pot personalitzar incorporant mes o menys activitats.Activitats

Entre 10 i 20 participants el preu inclou l’Orientació + 2 activitats a escollir
Entre 21 i 30 participants el preu inclou l’Orientació + 3 activitats a escollir
I cada 10 participants s’inclou una activitat mes sense tocar mai el preu base.

Si el grup vol fer l’activitat mes complerta pot dur a terme mes activitats de les que per preu li pertoquen, simplement cal comptar amb un petit recàrrec per cada activitat afegida.


ACTIVITATS

- Orientació
- Tir amb arc
- Quads
- Segways
- Slackline
- Paintball (punteria)
- Btt
- Tirolina
- Torre imposible

El Raid Aventura és una combinació d’activitats que ens permet degustar-les compartint l’experiència amb els companys i a un cost que a nivell individual seria impensable.

Referència: 1497
Activitat: Raid aventura dinàmic - Especial per grups
Preu: 27 euros/persona
Durada: Mig dia
Dificultat: Baixa
Inclou: Material per les activitats, monitors i assegurança
Lloc activitat: Olvan (Berguedà)
Provincia: Barcelona
Nº legal: C107


Raid aventura dinàmic - Especial per grups
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 1 rating