Raid Aventura - Per a grups

Nº : 1498.
s 1498 (1 opinions)
Lloc activitat: Olvan (Bergadà)
Preu: Veure taula de preus
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Activitat ideal per a tota mena de participants, ja que cada participant la viu amb l’intensitat que vol, qui vol una activitat molt intensa hi posa moltes ganes i ho fa corrents, qui simplement vol practicar les diferents activitats però amb tranquil•litat s’ho pren passejant i gaudint de cada activitat.

Apte per a totes les edats i tipus de públic, famílies, escoles, empreses, comiats, celebracions... no te una edat mínima però si que algunes activitats s’apliquen d’una manera o d’una altre segons la tipologia dels participants.


DESENVOLUPAMENT
- El grup es divideix en grups de 4 participants.
- Cada grup disposarà d’un mapa i un carnet de ruta.
- S’explicarà com interpretar el mapa.
- S’explicaran els objectius i les activitats:.

Es tracta de dur a terme l’activitat d’Orientació, que ens servirà de fil conductor, trobant les fites que hi han amagades per les rodalies del centre d’aventura. Cada vegada que els grups trobin una fita caldrà que utilitzin el carnet de ruta i la grapadora que te incorporada la fita per deixar constància del seu pas per aquella fita. L’objectiu d’aquesta activitat es aconseguir torbar totes les fites existents.

Al carnet de ruta els participants també hi tindran indicats els horaris de pas per cada activitat, es importantíssim que els grups respectin aquests horaris, ja que la gràcia del Raid Aventura és precisament que ningú tingui que fer cues per poder dur a terme les activitats i que tothom estigui sempre actiu, fent que l’activitat sigui molt dinàmica i intensa. Si no es respecten els horaris provocarem retards i descoordinació a la resta de participants o simplement no podreu gaudir de l’activitat.

La prioritat és respectar els horaris de les activitats i en els temps lliures entre les activitats o després d’aquestes trobar les fites.

Un cop el participant ha trobat totes les fites i ha completat totes les activitats cal que torni al punt d’inici on certificarem l’hora final per així establir una possible puntuació entre els grups.

La durada de l’Orientació es d’aproximadament 1 hora i el de la resta d’activitats és de 15 minuts però cal comptar en que els participants s’han de desplaçar d’un lloc a l’altre i la suma dels temps sempre es superior a la simple suma de les activitats. A més cal comptar amb els temps d’explicacions.

Aquesta activitat pot ser més o menys complerta, ja que cada client la pot personalitzar incorporant més o menys activitats.


ACTIVITATS A TRIAR
- Orientació
- Tir amb arc
- Quads
- Segway
- Tirolina
- Paintball (punteria)
- Btt
- Avituallament


PREUS
- Preu Raid Aventura: 25 euros/participant

* Si el grup és superior i cal afegir més activitats el preu no varia
* Si el grup vol dur a terme més activitats de les que per número de participants li pertocarien cal afegir 5 euros per cada activitat a cada participant.

* Grups de 10 a 20 participants, el preu inclou l’Orientació + 2 activitats a triar.
* Grups de 20 a 30 participants, el preu inclou l’Orientació + 3 activitats a triar
* I cada 10 participants, s’inclou una activitat més sense tocar mai el preu base.

Si el grup vol fer l’activitat més complerta pot dur a terme més activitats de les que per preu li pertoquen, simplement cal comptar amb un petit recàrrec per cada activitat afegida.

Combinació d’activitats que es realitzaran en forma de gimcana o de joc d´orientació, a un cost que a nivell individual seria impensable. Aquesta activitat esta pensada per a grups superiors 10 participants.

Referència: 1498
Activitat: Raid Aventura - Per a grups
Preu: Veure taula de preus
Durada: Mig dia
Dificultat: Baixa
Inclou: Material per a les activitats, monitors i assegurança
Lloc activitat: Olvan (Bergadà)
Provincia: Barcelona
Nº legal: C107

Opinions dels clients


Antonio 1 4o 1498
Si, va esser molt divertit.
Apta per a gairebé qualsevol edat i l´adaptes al que t´interessa.Mapa de l'activitatRaid Aventura - Per a grups
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 1
rating
0