Ruta de la Xufa a l’Orxata

Nº : 1471.
s 1471 (1 opinions)
Lloc activitat: Alboraia, Horta Nord, València
Preu: Veure taula de preus
Normalment respon en -24h
Valencia

Descripció de l'activitat

L’Orxata de Xufa és un refresc natural, saludable i nutritiu que es compon d´una hortalissa exclusiva de l´horta al nord de la ciutat de València, la xufa amb DO València.

La xufa no es cultiva en cap altre lloc d´Europa, el que afegit al seu peculiar procés d´assecat i maduració la converteix en un producte únic.

En aquesta ruta coneixerem tot el cicle de la xufa a l´orxata, des que es planta, recorrent els camps de xufes, fins al seu assecat, visitant un autèntic sequer de xufes.

A més et convidem a una orxata artesana acompanyada amb els dolços tradicionals, els fartons, en una original orxateria situada enmig de l´horta, Sequer Lo Blanch.

Per a les rutes de divendres de particulars inclou taller per aprendre a fer orxata artesana a la teva pròpia casa. Grups opcionalPreus

- Preus particulars: 14 euros/adults - 6 euros/menors de 12 anys
- Preu grups: Consultar

(IVA inclòs)


Visites per particulars tots els divendres de maig a setembre a les 17:30h i per grups de maig a decembre

Descobreix tot el cicle de la xufa des de que es planta fins que es fa l’orxata i completa’l prenent el genuí refresc valencià amb els tradicionals fartons.

Referència: 1471
Activitat: Ruta de la Xufa a l’Orxata
Preu: Veure taula de preus
Durada: 2-4 horas
Dificultat: Baixa
Inclou: Un guia-monitor especialitzat. Assegurança de responsabilitat civil.
Lloc activitat: Alboraia, Horta Nord, València
Provincia: Valencia

Opinions dels clients


Elisabet 1 5o 1471
Si, recomendamos la actividad, es apta para todos los públicos y muy interesante, ya que nos explican todo el proceso de la horchata, un tema del que no teníamos ni idea.
Lo mejor de la actividad es el interés y las ganas que le pone el guía Miquel, salimos muy contentos.Mapa de l'activitatRuta de la Xufa a l’Orxata
Puntuació: 4 / 5
Opinions: 1
rating
0