Ràfting + Cavalls + Paintball + Allotjament en PC a Sort

Nº : 777.
Lloc activitat: A Sort i Rialp
Preu: 157.95 Euros/persona (IVA no incl)
Normalment respon en -24h
Lleida

Descripció de l'activitat

Cap de setmana ideal per persones amb energia i moltes ganes de provar coses noves i cremar molta adrenalina.

Està dirigit sobretot a grups de comiats, empreses o amics.


Programació

10 h. Pràctica del Ràfting al llarg de 20 km. al riu Noguera Pallaresa (Llavorsí-Sort), és el trajecte més llarg que es pot dur a terme en mitja jornada on vos emocionareu tot fent el salt de la presa de Sort. Disposeu de vestuaris i piscina al finalitzar l´activitat.

13,30h. Dinar casolà i abundant a l´Hostal per agafar forces i continuar la vostra aventura.

17,00h. Una divertida excursió a cavall pels voltants de Sort tot passant per la vorera del riu. Una excursió que s´ha d´experimentar on no importa la vostra experiència el que ens porta a fer molts comentaris durant i després del trajecte tot practicant la vostra destresa en el Tir amb arc o prenent una cervesa amb les millors vistes de la petita vall.

19,00h. I per no parar la marxa que portem seguim la nostra aventura equipant-nos amb màscares i pistoles per començar una bona partida de Paintball al aire lliure i en plena natura, quin dels dos equips serà el millor? Teniu 100 boles per fer punteria.

22,00h. Després d´una bona dutxa i un petit descans a l´Hostal vos podeu dirigir al Restaurant a Sort que vos estarà esperant per servir-vos un bon sopar, Vos ho mereixeu!!!, hi teniu entrants, 1º i 2º plat a escollir, postres, vi o sangria abundant, cafès i xupito. Aquest Restaurant tanca portes al públic, això vol dir que si en teniu alguna de preparada per al vostre amfitrió vos podreu esplaiar sense problemes o bé si voleu alguna mena d’espectacle com streptease, drakqueen,... vos ho podem facilitar (espectacle no inclòs en el pack).


Què podeu fer a Sort després del sopar?

Si encara vos aguanteu podeu dirigir-vos als múltiples Pub´s que hi han a la zona i finalitzar a la Discoteca Rock Dur. Tot això ho podeu fer caminant sense haver d´agafar el cotxe.

Quan ja no pugueu més, hi teniu a l´Hostal unes confortables habitacions múltiples de 3 o 4 persones complertes amb bany i TV i a l´endemà un bon esmorzar complert.

Fi de la vostra aventura a Sort.


Requisits

- Imprescindible saber nedar per a l´activitat de Ràfting.
- No presentar-se en estat d´embriaguesa o similar, si aquest és el cas Hípica Peufort es reserva el dret de decidir si la persona és o no apte per a realitzar les activitats, en cas negatiu no es torna l´import pagat.
- No pesar més de 95 quilos per dur a terme l´equitació, en aquest cas s´ha d´avisar al fer reserva.
- Només es donarà informació via mail o per telèfon.
- Pack comiat de solters proposat no modificable en activitats i allotjament.


No hi ha límit, si sou molta gent s´hauran de partir en grups segons les activitats a realitzar

Cap de setmana ideal per persones amb energia i moltes ganes de provar coses noves i cremar molta adrenalina. Està dirigit sobretot a grups de comiats, empreses o amics.

Referència: 777
Activitat: Ràfting + Cavalls + Paintball + Allotjament en PC a Sort
Preu: 157.95 Euros/persona (IVA no incl)
Durada: Un cap de setmana
Dificultat: Baixa
Inclou: Transport a càrrec de l´empresa en Ràfting, Equips de protecció per a realitzar totes les activitats, 100 boles per a Paintball, Assegurança RC i Accidents, Allotjament i totes les dietes.
Lloc activitat: A Sort i Rialp
Provincia: Lleida
Nº legal: C-4
Nº llicència: H L - 000583
Mapa de l'activitatRutes amb caiac
0