Vol per la Costa Brava en helicòpter - Baix Empordà

Nº : 2141.
s 2141 (2 opinions)
Lloc activitat: Heliport Teresa Vilà d´Ullastrell
Preu: De 1-3 persones 1990 euros/vol (IVA Inclòs)
Normalment respon en -24h
Girona

Descripció de l'activitat

Sortint de l'heliport privat de Teresa Vilà d'Ullastrell (Barcelona), ens enlairarem i vorejarem el nucli urbà de Sant Feliu de Guíxols per, a continuació, prendre la línia de la costa direcció nord.


Durant el vol gaudireu de la vista panoràmica de les turístiques platges de Sant Pol i Platja d'Aro, admirareu la bellesa de Sant Antoni de Calonge i vorejarem la costa fins a Palamós, al cor de la Costa Brava. El mar no serà l'únic protagonista del nostre vol: prenent rumb cap a l'interior direcció sud visitarem els pobles interiors, on podrem descobrir per què les seves cuitades construccions s'han convertit en conjunts històrics de inigualables formes, i sempre en harmonia amb el paisatge gironí.


Tot en el seu conjunt farà que la nostra volta fins l'helipor, ens deixi el record inoblidable d'haver gaudit de la millor panoràmica d'una de les zones de major bellesa arquitectònica natural del nostre país.


Amb aquesta ruta podreu gaudir de l´incomparable paisatge de la costa catalana i dels seus principals atractius: la rocosa naturalesa del mar Mediterrani i el respecte de les edificacions a l´harmonia del paisatge.

Referència: 2141
Activitat: Vol per la Costa Brava en helicòpter - Baix Empordà
Preu: De 1-3 persones 1990 euros/vol (IVA Inclòs)
Durada: Aproximadament 1.5 hores
Dificultat: -
Inclou: Vol i assegurança
Lloc activitat: Heliport Teresa Vilà d´Ullastrell
Provincia: Girona
Extres: Possibilitat de càmera de fotos i vídeo en el vol.

Opinions dels clients


Anna 1 4o 2141
Va ser un regal, per tant, jo no vaig gaudir del vol. Quan em vaig posar en contacta amb l´empresa varen ser molt amables i varen respondre les meves preguntes molt ràpid.

Marta 2 3o 2141
El vol va ser impressionant, dia clar, sense vent, bones vistes, la veritat, per repetir. Al final vàrem volar 3 persones. Amb qui vaig tenir els tractes (Vicenç), molt amable i atent. Si, em varen enviar el val regal. El que si haig de dir és que el vol no es va poder realitzar el dia previst, per culpa de la forta Tramuntana, però, no ens varen avisar fins que nosaltres vàrem trucar per preguntar si havia sortit algun contratemps. Aquí si que varen fallar.
Mapa de l'activitatVol per la Costa Brava en helicòpter - Baix Empordà
Puntuació: 4 / 5
Opinions: 2
rating
0