Vol per la Costa Brava en helicòpter - Baix Empordà

Nº : 2141.
s 2141 (2 opinions)
Lloc activitat: Heliport Teresa Vilà d´Ullastrell
Preu: De 1-3 persones 1990 euros/vol (IVA Inclòs)
Normalment respon en -24h
Girona

Sortint de l'heliport privat de Teresa Vilà d'Ullastrell (Barcelona), ens enlairarem i vorejarem el nucli urbà de Sant Feliu de Guíxols per, a continuació, prendre la línia de la costa direcció nord.


Durant el vol gaudireu de la vista panoràmica de les turístiques platges de Sant Pol i Platja d'Aro, admirareu la bellesa de Sant Antoni de Calonge i vorejarem la costa fins a Palamós, al cor de la Costa Brava. El mar no serà l'únic protagonista del nostre vol: prenent rumb cap a l'interior direcció sud visitarem els pobles interiors, on podrem descobrir per què les seves cuitades construccions s'han convertit en conjunts històrics de inigualables formes, i sempre en harmonia amb el paisatge gironí.


Tot en el seu conjunt farà que la nostra volta fins l'helipor, ens deixi el record inoblidable d'haver gaudit de la millor panoràmica d'una de les zones de major bellesa arquitectònica natural del nostre país.


Amb aquesta ruta podreu gaudir de l´incomparable paisatge de la costa catalana i dels seus principals atractius: la rocosa naturalesa del mar Mediterrani i el respecte de les edificacions a l´harmonia del paisatge.

Referència: 2141
Activitat: Vol per la Costa Brava en helicòpter - Baix Empordà
Preu: De 1-3 persones 1990 euros/vol (IVA Inclòs)
Durada: Aproximadament 1.5 hores
Dificultat: -
Inclou: Vol i assegurança
Lloc activitat: Heliport Teresa Vilà d´Ullastrell
Provincia: Girona
Extres: Possibilitat de càmera de fotos i vídeo en el vol.


Vol per la Costa Brava en helicòpter - Baix Empordà
Puntuació: 4 / 5
Opinions: 2 rating