Vol en helicòpter - El mirador del la ciutat

Nº : 2139.
s 2139 (2 opinions)
Lloc activitat: Ullastrell (Barcelona)
Preu: Veure taula de preus
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Amb aquest vol podràs gaudir de la panoràmica aèria de la ciutat de Barcelona des del seu principal atractiu turístic: el mar. Veuràs des de “primera línia” la seva façana marítima, el skyline de la ciutat i els espectaculars tiralínies que formen els seus carrers i avingudes.

Des del punt de partida que hagis triat, ens enlairarem i anirem direcció a l’entrada nord de la comarca del Barcelonès.

De camí sobrevolarem el Vallès Occidental (Rubí, Sant Cugat i Cerdanyola) i tot enfilant-nos a la part nord del Parc de Collserola, pulmó verd de la ciutat comtal, ens endinsarem dins l’àrea metropolitana. Veurem el nus de la Trinitat, la ciutat de Badalona, el Fòrum de les Cultures, el Port Olímpic, les platges de la Mar Bella, el Port Vell, la muntanya de Montjuïc, i l’Anella Olímpica. En tot moment mantindrem una espectacular perspectiva de tota la ciutat des d’un mirador d’excepció. Desfent el camí, tornarem per la mateixa ruta fins al punt de partida.


Preus

- 3 persones: 1029 euros/vol
- 4 persones: 1271 euros/vol

(IVA Inclòs)

Hi ha indrets de la ciutat de Barcelona que són especialment bonics de veure des de l’aire. A les nostres Rutes Turístiques et volem fer una proposta de vol amb un gran atractiu.

Referència: 2139
Activitat: Vol en helicòpter - El mirador del la ciutat
Preu: Veure taula de preus
Durada: Aproximadament 30 minuts
Dificultat: -
Inclou: Vol i assegurança
Lloc activitat: Ullastrell (Barcelona)
Provincia: Barcelona
Extres: Possibilitat de càmera de fotos i vídeo en el vol

Opinions dels clients


Jordi 1 5o 2139
Va anar tot molt bé, ens van atendre ràpid i la gent va ser molt amable. Em van enviar informació de l´activitat i és el que vaig fer servir per donar el regal.

David 2 5o 2139
Sí, lo recomiendo. La experiencia es inolvidable.
El trato humanoMapa de l'activitatVol en helicòpter - El mirador del la ciutat
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 2
rating
0