Pack 2 dies: Raquetes de Neu + Barranc Termal

Nº : 4083.
s 4083 (1 opinions)
Lloc activitat: Cerdanya Francesa
Preu: 90 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
~ Andorra

Descripció de l'activitat

És una sortida d’iniciació, ideal per a totes aquelles persones que volen gaudir de la muntanya i la seva esplendor d’una forma diferent i tranquil·la. Tant el recorregut amb raquetes de neu com el barranc és apte per a tots els públics (nens a partir de 8 anys) i no es requereix experiència prèvia.


DIA 1 – Raquetes de Neu per els Llacs de les Bulloses

El llac de les Bulloses és un llac de 149 hectàrees situat a la part més alta del Capcir, a la Cerdanya Francesa. Al seu voltant hi ha molts estanys envoltats per muntanyes imponents com el Carlit i els Pics Perics. És un indret imprescindible de visitar. Recórrer amb raquetes de neu pel voltant dels llacs és una forma diferent i bonica de poder-ho veure.


DIA 2 – Barranc d’Aigües Termals

El barranc d’aigües termals és una opció perfecte per a relaxar-nos el dia després d’haver anat amb les raquetes de neu. Es tracta d’una combinació única a Europa al ser un barranc d’aigua termal. Trobarem petits tobogans i diferents ràpels ideals per a tota aquella gent que no n’ha fet mai. Per els que ja han fet barrancs també és ideal ja que al ser d’aigua termal fa que sigui especial i diferent.

T’oferim la possibilitat de gaudir d’una experiència única al costat de casa: raquetes de neu i barranc d´aigües termals. Tot això a la Cerdanya Francesa.

Referència: 4083
Activitat: Pack 2 dies: Raquetes de Neu + Barranc Termal
Preu: 90 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: 2 dies
Dificultat: Baixa
Inclou: Guia, Material Tècnic, Assegurança de RC/Accidents, Reportatge Fotogràfic i Mini Pícnic (Barretes energètiques). El preu no inclou: Transport fins a la zona de l’activitat, allotjament, menjars.
Lloc activitat: Cerdanya Francesa
Provincia: ~ Andorra

Opinions dels clients


Maria 1 5o 4083
SI que recomendamos
La belleza del paisaje fue lo mejorMapa de l'activitatPack 2 dies: Raquetes de Neu + Barranc Termal
Puntuació: 5 / 5
Opinions: 1
rating
Rutes amb caiac
0