0

Canyoning 4X4 al Barranc de Sant Aniol

Nº : 4123.
Lloc activitat: Sadernes (La Garrotxa)
Girona
Preu: Detallatas al text
Normalment respon en -24h
des de 135,00 €

nova


Sense cap compromís

Descripció de l'activitat


Et portem a realitzar el millor barranc de Catalunya amb 4X4. Es tracta del Barranc de Sant Aniol que està situat a Sadernes dins l’Espai d’Interès Natural de l’Alta Garrotxa. És un espectacular barranc amb aigües de color turquesa que transcórrer entre les grans parets de roca calcària, on trobarem diversos salts, tobogans i ràpels, dels quals un és de 40m. El descens té una durada de 4 hores aproximadament.

Per realitzar aquest barranc normalment s’ha de caminar 3 hores per arribar-hi, però nosaltres t’hi portem fent una ruta de 4X4 d’1 hora aproximadament recorrent llocs remots de l’Alta Garrotxa fins a l’inici del barranc. Just a on comença el barranc farem un esmorzar de pagès on tastarem el pa i embotits dels Hostalets d’en Bas.

Un cop acabat el descens del barranc tindrem un retorn d’uns 35 minuts caminant fins arribar a la zona on ens passa a buscar el 4X4 (sense el 4X4 el retorn és d’unes 2 hores caminant) i d’allà en pocs minuts arribarem a l’Hostal de Sadernes on farem un dinar per acabar el dia de la millor manera possible.Preus

- Grups de 2 persones: 190 euros/persona
- Grups de 3 persones: 155 euros/persona
- Grups de 4 a 6 persones: 135 euros/persona

(IVA inclòs)

Mapa de l'activitat