Vol en globus semi travessa per Catalunya

Nº : 968.
Lloc activitat: Catalunya Central (Solsonès, Berguedà), Noguera (Montsec)
Preu: 240 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Lleida

Descripció de l'activitat

Si tens clar que vols volar més, o si vols impressionar a algú amb el millor regal, ... atreveix-te amb un vol de semi-travessa en globus.

Es fa durant tot l´any


Programa

• Ens trobarem ben aviat al matí directament al camp d’enlairament.

Prepararem el globus per al vol, i embarcarem. (temps estimat: 20 minuts)

Enlairament. Suaument anirem pujant fins trobar la direcció de vent i velocitat que necessitem per sobrevolar les muntanyes al nostre voltant i descobrir indrets que no podríem arribar a veure amb un vol estàndard. Temps estimat de vol: aprox. 2 hores, depenent de les condicions de vent que trobem durant el vol es pot arribar fins a 2500 m. d’alçada.

Mentre volem, l’equip de terra ens anirà seguint en tot moment amb un vehicle 4x4 que ens recollirà en el punt d’aterratge, recollim el globus i comencem el camí de tornada.

Esmorzar típic del pagès, amb embotit de la zona, pa amb tomàquet, botifarra amb mongetes, truites, etc.

Brindarem amb cava per celebrar el vol, i s’obsequiarà als passatgers amb el “Certificat de vol”, que signa el pilot, amb el nom del globus i el nom de la zona que han volat.

Després de l’esmorzar, veurem les fotos que l’equip hagi realitzat des del vehicle de seguiment i des del globus. Aquestes fotos s’entregaran als passatgers gravades en un CD en acabar l’activitat com obsequi.


Recomanem

Recomanem dur un calçat adequat per activitats a l’aire lliure (trekking o bambes), no cal abrigar-se més del compte, durant el vol al temperatura és igual que al terra.

Si tens clar que vols volar més, o si vols impressionar a algú amb el millor regal, ... atreveix-te amb un vol de semi-travessa.

Referència: 968
Activitat: Vol en globus semi travessa per Catalunya
Preu: 240 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: Des de les 7/8h fins a 13/14h (depèn de la temporada)
Dificultat: -
Inclou: Vol en globus, tornada al punt de sortida amb el nostre 4x4, esmorzar de pagès, brindis amb cava, certificat de vol, cd amb fotos de la jornada, assegurança
Lloc activitat: Catalunya Central (Solsonès, Berguedà), Noguera (Montsec)
Provincia: Lleida
Mapa de l'activitat0