0

Ruta de la ginebra per la ciutat de Barcelona

Nº : 4121.
Lloc activitat: Ciutat de Barcelona
Barcelona
Preu: Detallat al text
Normalment respon en -24h
des de 40,00 €

nova


Sense cap compromís

Descripció de l'activitat


Fem la primera ruta de la ginebra a Espanya amb seu a Barcelona, ​​que és coneguda afectuosament com la ciutat de la ginebra.

Durant la ruta farem entre 3 i 4 parades de 45 minuts cadascuna, on degustarem diferents còctels de ginebra artesanal, que seran elaborats per petites destil·leries guardonades.

El nostre destí final és un Asian Fusion Cocktail Bar, on oferim un menú especial als nostres convidats (no inclòs en el preu de la ruta).

La ruta sol començar a les 19:00 a prop de la zona de bars que anem a visitar, i dura unes 3 hores. El recorregut és secret i el punt de sortida també, fins a unes hores abans de l´inici de l´activitat.


Altres activitats

Gin Cruise
Un cop al mes sortir del port de Barcelona, ​​i mar endins fem que els clients degustin els nostres còctels artesanals. 3 hores aprox.

Gin Tea
Et convidem a prendre un tradicional te amb entrepans, pastes i pastissos amb delicioses ginebres de gerds i maduixes en les nostres diferents teteres ubicades al sostre d´un hotel de la ciutat amb increïbles vistes de Barcelona. Comença a les 16:00 i dura 3 hores aprox.

Gin Masterclass
Aprèn com fer el perfecte gintònic i un certificat de Martini al finalitzar.
Tindràs la teva pròpia àrea en una cocteleria per treballar, a més de tots els ingredients frescos i l´equip requerit. Les classes magistrals també estan disponibles per regalar. 4 hores aprox.


Preus

- Gin route: Entre 40 i 50 euros/persona
- Gin Cruise: 150 euros/vaixell de 10 places
- Gin tea: 30 euros/persona
- Gin Masterclass: 50 euros/persona

(IVA inclòs)

Mapa de l'activitat