Ruta de la ginebra per la ciutat de Barcelona

Nº : 4121.
Lloc activitat: Ciutat de Barcelona
Preu: Detallat al text
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Fem la primera ruta de la ginebra a Espanya amb seu a Barcelona, ​​que és coneguda afectuosament com la ciutat de la ginebra.

Durant la ruta farem entre 3 i 4 parades de 45 minuts cadascuna, on degustarem diferents còctels de ginebra artesanal, que seran elaborats per petites destil·leries guardonades.

La ruta sol començar a les 19:00 a prop de la zona de bars que anem a visitar, i dura unes 3 hores. El recorregut és secret i el punt de sortida també, fins a unes hores abans de l´inici de l´activitat.


Altres activitats

Gin Cruise
Un cop al mes sortir del port de Barcelona, ​​i mar endins fem que els clients degustin els nostres còctels artesanals. 3 hores aprox.

Gin Tea
Et convidem a prendre un tradicional te amb entrepans, pastes i pastissos amb delicioses ginebres de gerds i maduixes en les nostres diferents teteres. Comença a les 14:00 i dura 3 hores aprox.

Gin Masterclass
Aprèn com fer el perfecte gintònic i un certificat de Martini al finalitzar.
Tindràs la teva pròpia àrea en una cocteleria per treballar, a més de tots els ingredients frescos i l´equip requerit. Les classes magistrals també estan disponibles per regalar. 4 hores aprox.


Preus

- Gin route Públic: 40 euros/persona (comença a les 19.00, 3 hores aprox)
- Gin route Privat: 60 euros/persona (comença a les 19.00, 3 hores aprox)
- Gin Cruise: 175 euros (3 hores aprox)
- Gin tea: 45 euros/persona (comença a les 14.00, 3 hores aprox)
- Gin Masterclass: 50 euros/persona (aprox. 4 hores)

(IVA inclòs)

Volem compartir els nostres coneixements clàssics sobre la ginebra d´una manera divertida, ja sigui per a comiats, sortides d´empresa, grups d´amics...

Referència: 4121
Activitat: Ruta de la ginebra per la ciutat de Barcelona
Preu: Detallat al text
Durada: Detallat al text
Dificultat: Baixa
Inclou: 2-3 còctels diferents de ginebra, una mostra de la ginebra amb tònica, descompte en el sopar. No inclou: el menú del final de la ruta, només rebaixen el preu per haver fet la ruta amb nosaltres.
Lloc activitat: Ciutat de Barcelona
Provincia: Barcelona
Mapa de l'activitat0