0

Photocall per esdeveniments

Nº : 4223.
Lloc activitat: Ens desplacem
Barcelona
Preu: Des de 259 euros
Normalment respon en -24h
des de 259,00 €

nova


Sense cap compromís

Descripció de l'activitat


Busques animació per un esdeveniment que estàs organitzant? Ens desplacem per tota Catalunya amb el nostre particular servei de photocall i impressió de fotos a l´instant.

Ideal per una celebració especial, per amenitzar el moment previ al dinar o sopar com a benvinguda de convidats o bé, a posteriori com a ocasió final de festa on tothom ja s´haurà tret la vergonya.

A partir d´una idea o temàtica podem produir el fons, la decoració i l´atrezzo que formaran el set fotogràfic. També disposem de fons de diferents materials amb dissenys a escollir i peces d´atrezzo divertides i molt originals.


Photocall a escollir
· Photocall de cintes de 220x200cm
· Photocall mariner amb fons de lona de cel i barca a la part frontal
· Photocall de lona de cel de 250x200 cm
· Photocall de fusta natural de 300x200cm [+40 euros]

Totes les opcions inclouen un set de peces d´atrezzo variades i en el cas del photocall mariner, les peces són de temàtica marinera.
Les fotos es poden visualitzar amb el mòbil a l´instant en una galeria privada virtual i compartir i descarregar fàcilment.

Si vols incloure la impressió de fotos il.limitades a l´instant, es pot escollir imprimir en format de tires de fotomatón 5x15 cm, Polaroid 10x15 cm o inclús a la carta on l´assistent pot escollir quin format vol al moment, a més incloem un àlbum de dedicatòries per a poder enganxar la fotografia i entregar-ho com a regal (+150 euros).

Mapa de l'activitat