Photocall per esdeveniments

Nº : 4223.
Lloc activitat: Ens desplacem
Preu: Des de 259 euros
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat

Busques animació per un esdeveniment que estàs organitzant? Ens desplacem per tota Catalunya amb el nostre particular servei de photocall i impressió de fotos a l'instant.

Ideal per una celebració especial, per amenitzar el moment previ al dinar o sopar com a benvinguda de convidats o bé, a posteriori com a ocasió final de festa on tothom ja s'haurà tret la vergonya.

A partir d'una idea o temàtica podem produir el fons, la decoració i l'atrezzo que formaran el set fotogràfic. També disposem de fons de diferents materials amb dissenys a escollir i peces d'atrezzo divertides i molt originals.


Photocall a escollir
· Photocall de cintes de 220x200cm
· Photocall mariner amb fons de lona de cel i barca a la part frontal
· Photocall de lona de cel de 250x200 cm
· Photocall de fusta natural de 300x200cm [+40 euros]

Totes les opcions inclouen un set de peces d'atrezzo variades i en el cas del photocall mariner, les peces són de temàtica marinera.
Les fotos es poden visualitzar amb el mòbil a l'instant en una galeria privada virtual i compartir i descarregar fàcilment.

Si vols incloure la impressió de fotos il.limitades a l'instant, es pot escollir imprimir en format de tires de fotomatón 5x15 cm, Polaroid 10x15 cm o inclús a la carta on l'assistent pot escollir quin format vol al moment, a més incloem un àlbum de dedicatòries per a poder enganxar la fotografia i entregar-ho com a regal (+150 euros).

Ideal per una celebració especial, per amenitzar el moment previ al dinar o sopar com a benvinguda de convidats o bé, a posteriori com a ocasió final de festa on tothom ja s´haurà tret la vergonya.

Referència: 4223
Activitat: Photocall per esdeveniments
Preu: Des de 259 euros
Durada: a partir 1 hora
Dificultat: Baixa
Inclou: inclou 1  hora de servei, fotògrafa professional, transport, muntatge i desmuntatge
Lloc activitat: Ens desplacem
Provincia: Barcelona
Mapa de l'activitat0