0

Pack super diversió + sopar body sushi

Nº : 4096.
Lloc activitat: Ciutat de Barcelona
Barcelona
Preu: 119 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
119,00 €

nova


Sense cap compromís

Descripció de l'activitat


Recollida del grup a l´aeroport del Prat (Barcelona) en furgoneta Mercedes de 9 places on gaudireu de 2 ampolles de cava durant el trajecte.

Passeig d´1 hora per Barcelona per conèixer les zones més turístiques de la ciutat, realitzant parades en els llocs més emblemàtics i concorreguts. Et portarà un xofer professional, divertit i amb molta marxa! A més, escoltaràs la teva música preferida en tot moment. Porta si vols un USB amb les teves cançons preferides i gaudeix de la música al teu gust! Podràs fer una parada a les Rambles de Barcelona perquè el grup faci soroll i pugueu gastar alguna broma al nuvi o núvia.

Immortalització dels moments més divertits. Es realitzarà un reportatge fotogràfic durant el passeig, amb fotògraf professional. Se us passaran 10 fotos editades de record.

Realització de gimcana durant 1 hora a la platja de la Barceloneta on podreu donar curs a la diversió, el riure i descarregar tota l´adrenalina!

Visita de la macro botiga eròtica Barcelona situada a les Rambles de Barcelona.

Sopar de comiat en un tatami privat amb espectacle temàtic body sushi, en un dels nostres restaurants japonesos. Consta d´una experiència Body sushi en cos nu de model tapat amb fulles. Bufet sense límit de sushi.

Ronda de xupitos gratis en una de les nostres sala abans d´entrar a la discoteca

Entrada gratuïta a una de les discoteques de moda de la ciutat abans de les 02:00 (Shoko, Catwalk, Opimun, Pacha, Bikini o Hyde club)

Allotjament d´una nit per a tot el grup en un Hostal a 200m del Camp Nou, condicionat per a grups. Habitacions amb lliteres


Body sushi

Si vols sorprendre al nuvi o núvia gaudint d´un sopar original, diferent i d´allò més sorprenent... Et donem unes pistes: La cuina és japonesa així que el principal ingredient és el sushi però la forma en què se serveix és diferent i molt allunyada de tot convencionalisme: no hi ha safata, ni plats... Aquí, ¡es menja sobre un cos nu!

Avui dia es tracta d´una pràctica exclusiva que permet unir a la perfecció els sentits del gust i de la vista d´una forma sensual i d´allò més atrevida.

Aquest fenomen ha arribat a occident fa uns quatre anys i es practica únicament en llocs molt exclusius d´Europa i els EUA.

Dirigit a grups d´homes i dones, amb opció de model masculí i femení.









Mapa de l'activitat