0

Colònies estiu de dansa

Nº : 3820.
Lloc activitat: la Garrotxa
Barcelona
Preu: 435 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
435,00 €

s 3820 ( opinions)


Sense cap compromís

Descripció de l'activitat


Un projecte educatiu que vol transmetre els coneixements de la dansa a tots aquells nens i nenes d´entre 8 a 15 anys amb moltes ganes de ballar i de descobrir la dansa des d´una altra dinàmica.

Durant 6 dies intensius, del 24 al 30 de juny, aprendrem a ballar amb tècnica de diferents disciplines com la dansa contemporània, el jazz, el hip hop i la dansa africana. Desenvolupar la creativitat i la imaginació, treballem la musicalitat, el ritme i la coordinació. Gaudirem de la dansa i de tots els beneficis físics, mentals i emocionals que ens aporta.

També realitzarem diferents activitats de tarda com tallers creatius a l´aire lliure, excursions, esports d´aventura, ioga, cuina, anglès i moltes d´altres sorpreses més!! Aprendrem a conviure i a respectar el medi natural a travès del moviment. Tot això reflectit en una mostra de dansa on familiars i amics hi esteu convidats el darrer dia de les colònies.

Us oferim una setmana plena d´activitats i de sorpreses al Mas la Comademont a la Garrotxa, en unes instal·lacions immillorables en un ambient familiar i acollidor.

Una experiència, a través de la dansa, per guardar al bagul dels rècords!!


Les activitats

L’estada és de 6 dies intensius, del 24 al 30 de juny, de formació de dansa combinada amb activitats esportives a la natura i tallers creatius i artístics. Les classes tècniques de dansa contemporània, modern, jazz, hip hop i percussió corporal, es duran a terme cada matí dins les sales polivalents, en el que hi trobem unes instal.lacions immillorables. A les tardes combinarem tallers creatius relacionats amb la dansa i activitats esportives com ioga, cuina, anglès, excursions a la natura, video-xerrades, jocs i gimcanes de nit entre d’altres sorpreses.

L’organització i la direcció de les colònies estan en mans d’un equip de professorat altament qualificat a tots nivells: monitors/es i directors/es en el temps de lleure, llicenciats en CAFE (Ciències de l’activitat física i l’esport), ballarines professionals en actiu que treballen amb companyies nacionals i internacionals, a més de l’experiència docent des de fa molts anys.


La mostra

Després d’una bona setmana de treball es prepara una Mostra de dansa amb l’objectiu de posar en pràctica tots els aprenentatges i vivències de la setmana, i així posar-se a prova com a ballarins/es i experimentar la posada en escena del treball realitzat durant tota la setmana. Un muntatge coreogràfic amb un fil conductor que coordina i enllaça totes les peces. La mostra es farà dissabte a la tarda com a acte de comiat a la casa de colònies. Serà un acte obert a tothom qui vulgui gaudir d’una bona estona de dansa!


Instal.lacions

La majoria d’activitats es realitzaran a la mateixa casa de colònies Mas la Comademont a la Garrotxa, ja que ens ofereix des de sales polivalents per poder ballar, sales recreatives, piscina, camp de gespa natural,… També gaudirem coneixent el seu entorn fent activitats a la natura.


Inscripcions

Les colònies estan planificades i organitzades en petit format de manera que les places són limitades. Hi poden participar tots aquells nens/es ja iniciats a la dansa en edats compreses entre els 8 i els 15 anys on després es divideixen en grups en funció d’edats i nivells seguint els criteris de l’equip de professorat.

Les colònies comencen el 24 de juny on a partir de les 18h de la tarda farem la recepció i la benvinguda de pares i alumnes. L’últim dia a les 18h farem la mostra oberta al públic com a acte de comiat.

Per tal de formalitzar la inscripció cal primer posar-se en contacte amb la direcció i sol·licitar la fitxa d’inscripció on hi consten les condicions de pagament.


Mapa de l'activitatColònies estiu de dansa
Puntuació: 5 / 5
Opinions:
rating