Rutes a peu fàcils per famílies a La Garrotxa

Nº : 2138.
s 2138 (5 opinions)
Lloc activitat: La Garrotxa
Preu: A partir de 15 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Girona

Rutes i caminades per tothom: Et descobrim els indrets més amagats!!

Som una empresa de turisme actiu que organitza excursions i guiatges per petits grups familiars o d'amics. Et convidem a gaudir dels espais més coneguts de la nostra terra i a explorar els indrets més amagats de La Garrotxa i dels seus voltants.

Descobreix La Garrotxa!!Rius de lava (4-5 hores, amb explicacions i parades)

Visita obligada a la Garrotxa. En aquesta sortida matinal visitem els dos espais més emblemàtics del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa: el volcà Croscat i la fageda d'en Jordà.Un volcà al mig d’Olot (2-3 hores, amb explicacions i parades)

Aquesta ruta ens permet conèixer alguns detalls de la història d'Olot mentre passegem fins al volcà Montsacopa, un mirador sobre la ciutat, les valls i els volcans que l'envolten, i els Pirineus. Descobrirem com va ser la seva erupció i com es va formar el con volcànic, i pujarem a les torres de guaita..Cingleres de basalt (4-5 hores, amb explicacions i parades)

Aquesta ruta ens permet visitar una pedrera de basalt abandonada. Podrem tocar amb les nostres mans aquesta pedra de propietats energètiques. Els cingles de Fontfreda tampoc ens deixaran indiferents, i caminant pel paisatge de ribera i els camins frescos i humits, descobrirem les tres colades de lava que van coincidir en aquest espai espectacular.La ruta dels gorgs de Santa Pau (4-5 hores, amb explicacions i parades)

Comencem a la vila medieval de Santa Pau, dins del recinte emmurallat del segle XIV. Farem un petit passeig inicial pel nucli antic que ens permetrà conèixer breument la història d'aquest espai tan emblemàtic, i després anirem a visitar quatre dels gorgs més frescos de la zona: el gorg de Caga-rates, el gorg de Can Cutilla, el salt de Can Batlle (passant al costat de la llegendària pedra del Diable) i el gorg Blau.La Fageda Fosca (4-5 hores, amb explicacions i parades)

Sortirem del recinte emmurallat de Santa Pau i ens dirigirem a la Fageda Fosca de Santa Pau, una fageda amagada i poc coneguda a l’ombra de la Serra de Finestres. El camí permetrà descobrir també el volcà d’en Simón i el volcà Rocanegra.Els tres roures del Rei (4-6 hores, amb explicacions i parades)

Hi ha uns roures a la vall d’Hortmoier que tenen una història per explicar-vos. Descobrirem la raó de ser d’aquests roures solitaris.Les ermites perdudes (3-4 hores, amb explicacions i parades)

La vall del Corb amaga dues ermites romàniques que són dos autèntics tresors. Aprofitarem la ruta per visitar una fageda i el volcà del Racó.Del cel a la terra (4-5 hores, amb explicacions i parades)

Aquesta ruta comença a l'ermita de Santa Bàrbara de Pruneres, des d'on podrem gaudir d'una panoràmica espectacular de l'Alta Garrotxa. A partir d'aquest punt baixarem fins a la vall d'Escales per descobrir una ermita poc coneguda i seguirem fins al poble d'Oix.L’exèrcit d’Annibal (4-5 hores, amb explicacions i parades)

Els romans van fer, al voltant de l’any 300 abans de Crist, una via comercial que comunicava el port coster d’Empúries i la Via Augusta amb l’interior del país. Aquesta es coneixia com la Via Ànnia i representa una extraordinària obra d’enginyeria, amb murs i guarda-rodes, en un estat de conservació molt bo, tot i el pas dels anys. De camí podrem conèixer la llegenda d'un exèrcit d'elefants que va passar per aquestes contrades.Els gorgs del riu Brugent (3-4 hores, amb explicacions i parades)

Tot i ser el principal riu de la vall d'Hostoles, el riu Brugent és un dels rius menys coneguts de la comarca. La sedimentació de les roques, la formació de la falla del Brugent i la sortida del magma dels volcans del Puig Roig i de Sant Marc expliquen algunes de les meravelles que descobrirem.El carrilet d’Olot (3-4 hores, amb explicacions i parades)

El carrilet d’Olot és l’antic traçat del tren que feia la ruta d’Olot a Girona i que va deixar de ser operatiu el 1969. Avui s’ha recuperat com a via verda o bicicarril, que, sumant-hi els trams de vies verdes de les comarques gironines, permet anar de Sant Feliu de Guíxols fins a Ripoll. Aquest tram del carrilet és especial perquè permet descobrir un dels entorns més excepcionals de la Garrotxa: el parc de Pedra Tosca, un exemple de com al llarg dels anys l’home s’ha adaptat a la natura modificant i creant paisatges absolutament nous.El salt del Sallent (3-4 hores, amb explicacions i parades)

El salt del Sallent és un dels salts d’aigua més coneguts de la Garrotxa. El camí d’accés és relativament senzill per la banda sud i espectacular pel vessant nord. La vista que tenim des del cim tampoc us deixarà indiferents.

Rutes fàcils per fer en família i amb nens, aptes per a tothom que vulgui fer una passejada agradable. Algunes rutes són accessibles per fer amb persones amb mobilitat reduïda.

Referència: 2138
Activitat: Rutes a peu fàcils per famílies a La Garrotxa
Preu: A partir de 15 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: Segons la ruta
Dificultat: Baixa
Inclou: Guiatge, assegurança de viatge
Lloc activitat: La Garrotxa
Provincia: Girona


Rutes a peu fàcils per famílies a La Garrotxa
Puntuació: 4 / 5
Opinions: 5 rating