Rutes a peu fàcils per famílies a La Garrotxa

Nº : 2138.
Lloc activitat: La Garrotxa
Preu: A partir de 25 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Girona

Descripció de l'activitat

Rutes i caminades per tothom: Et descobrim els indrets més amagats!!

Som una empresa de turisme actiu que organitza excursions i guiatges per petits grups familiars o d´amics. Et convidem a gaudir dels espais més coneguts de la nostra terra i a explorar els indrets més amagats de La Garrotxa i dels seus voltants.

Descobreix La Garrotxa!!


La Via Ànnia (5-6 hores)

Els romans van fer al voltant de l’any 300 abans de Crist una via comercial que comunicava el port coster d’Empúries i la Via Augusta amb l’interior del país. Aquesta es coneixia com la Via Ànnia i representa una extraordinària obra d’enginyeria, amb murs i guarda rodes en un estat de conservació molt bo, tot i el pas dels anys. De camí podrem visitar l’ermita de Sant Martí del Clot fins a arribar-nos a la Vall de Bianya.


L´exèrcit d´Anníbal (3-5 hores)

Hi ha un elefant treballat en una pedra. També hi ha una figura humana. Quina és l’explicació? Hi ha qui diu que això demostra que per aquestes contrades hi va passar un exèrcit d’elefants fa moltíssims anys... però... elefants? Caminant caminant també visitarem l’ermita de Sant Martí de Capsec, on també hi trobarem alguna explicació.


Terra de Castells (4-7 hores)

Aquesta ruta ens permet conèixer de prop la figura de Guillem Galceran de Cartellà i els seus dominis: com va passar de ser un senyor feudal que abusava dels mals usos a un heroi per Catalunya.


El Carrilet d´Olot (2-3 hores)

El carrilet d’Olot és l’antic traçat del tren que feia la ruta d’Olot a Girona i que va deixar de ser operatiu no fa tants anys, al 1969. Avui s’ha recuperat pel turisme i pel gaudi dels habitants de la comarca com a via verda o bicicarril, que sumant-hi els trams de vies verdes de les comarques gironines permet anar de Sant Feliu de Guíxols fins a Ripoll. Aquest tram del carrilet és especial perquè permet descobrir un dels entorns més excepcionals de La Garrotxa: el Parc de Pedra Tosca exemplifica com al llarg dels anys l’home s’ha adaptat a la natura modificant i creant paisatges absolutament nous.


Les tres colades de lava (2-4 hores)

Es tracta d’una ruta que ens permet visitar una pedrera de basalt abandonada. A diferència de la cinglera de Castellfollit de La Roca, aquí podrem tocar amb les nostres mans aquest espectacle de pedra. Els cingles de Fontfreda tampoc ens deixaran indiferents, entre el seu paisatge de ribera i els seus camins frescos i humits, ens permeten conèixer tres colades de lava diferents que van passar per aquesta àrea. Finalment farem una visita per alguns dels punts més emblemàtics de Sant Joan Les Fonts.


La Cabra d´Or (2-3 hores)

Un antic castell en estat ruïnós i una ermita al cim d’una muntanya són sempre espectaculars, però no tots tenen una llegenda amb una figura d’or en forma de cabra com a protagonista. A més de les vistes i el pas sobre el Fluvià, aquesta excursió ens permet passejar tranquil•lament per un espai verd i fresc ben poc conegut.


Passejant per Olot (3-6 hores)

Quins són aquells elements patrimonials que s’han de veure quan es fa una visita a Olot? Una passejada urbana de baixa dificultat que ens permet descobrir les principals fonts, els volcans, les esglésies, els parcs i alguns dels edificis més importants de la ciutat.


El Salt del Sallent (2-3 hores)

El Salt del Sallent és un dels salts d’aigua més coneguts de La Garrotxa. El camí d’accés és relativament senzill per la banda sud i espectacular pel vessant nord. La vista que tenim des del cim tampoc us deixarà indiferents.


Els secrets del Corb (3-4 hores)

Tant a prop d’Olot i tan poc conegut entre els garrotxins. La Vall del Corb amaga dues de les joies arquitectòniques en millor estat de conservació del romànic català. Una ha estat utilitzada en nombrosos anuncis i fulletons de propaganda turística de Catalunya. Es tracta d’una excursió senzilla apte per tothom.


Les vistes sobre Olot (3-5 hores)

Sortirem de Les Fonts de Sant Roc i enfilarem el volcà Montolivet fins a arribar a La Pinya, un d’aquells poblets amb encant i amb la Vall d’en Bas als seus peus. Per tornar podem prendre el camí del carrilet o podem optar per visitar la riba nord del Fluvià, una àrea menys visitada i que ens permet descobrir el mateix riu Fluvià i la zona recreativa de Tussols-Basil.

Rutes fàcils on és possible assistir-hi en família o amb nens, aptes per a tothom que vulgui fer una passejada agradable

Referència: 2138
Activitat: Rutes a peu fàcils per famílies a La Garrotxa
Preu: A partir de 25 euros/persona (IVA inclòs)
Durada: Segons la ruta
Dificultat: Baixa
Inclou: Guiatge, assegurança de viatge y esmorzar pic-nic
Lloc activitat: La Garrotxa
Provincia: Girona
Mapa de l'activitatRutes amb caiac
0