0

Coneixença i cohesió de grup

Nº : 4201.
Lloc activitat: Llinars del Vallès o Vallgorguina
Preu: 12 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat


Per mitjà de dinàmiques i reptes recurrents en el lleure treballarem 4 valors fonamentals per formar part d’un grup de treball o equip exitós: la cooperació, la coneixença, l’alliberació de tensions i la confiança o autoestima.

Activitat recomanada per grups que necessiten treballar la cohesió com ara grups d’ESO i/o batxillerat que tot just comencen el curs o bé el volen acabar fent pinya.

Indicada per Cicle Mitjà, Cicle Superior, ESO i Batxillerat o Cicles (de 8 a 18 anys)

El nostre és un espai de natura i lleure, situat al terme municipal de Vallgorguina (a 15 minuts de la platja d’Arenys i a uns 40 minuts de Barcelona) on natura i lleure es troben per oferir als usuaris una experiència plaent i a l’hora amb harmonia amb l’entorn del Parc Natural del Montnegre i Corredor.

Oferim a famílies i grups la possibilitat de gaudir d’una jornada de lleure gràcies les 2 hectàrees d’espai exterior amb bosc, berenador amb 20 graelles i taules, terrassa, serveis, etc. Pel que fa els equipaments d’interior, comptem amb un edifici de 1200m2 amb una sala interior de més de 200m2, serveis (adaptats a persones amb mobilitat reduïda), bar i molt més.

Mapa de l'activitat