0

Coneix la cultura dels indis americans

Nº : 4204.
Lloc activitat: Vallgorguina
Preu: 12 euros/persona (IVA inclòs)
Normalment respon en -24h
Barcelona

Descripció de l'activitat


Vols formar part de la nostra tribu?

En aquesta activitat temàtica, et convertiràs en un indi americà per conèixer de ben a prop aquesta cultura. Ballarem danses, ens comunicarem amb el seu vocabulari, ens caracteritzarem, veurem com i on vivien, visitarem el poblat amb els seus habitatges característics i moltes dinàmiques més que et faran gaudir d’una sortida molt especial.


Indicada per Cicle Infantil, Inicial, Cicle Mitjà i Superior (de 3 a 11 anys)


El nostre és un espai de natura i lleure, situat al terme municipal de Vallgorguina (a 15 minuts de la platja d’Arenys i a uns 40 minuts de Barcelona) on natura i lleure es troben per oferir als usuaris una experiència plaent i a l’hora amb harmonia amb l’entorn del Parc Natural del Montnegre i Corredor.

Oferim a famílies i grups la possibilitat de gaudir d’una jornada de lleure gràcies les 2 hectàrees d’espai exterior amb bosc, berenador amb 20 graelles i taules, terrassa, serveis, etc. Pel que fa els equipaments d’interior, comptem amb un edifici de 1200m2 amb una sala interior de més de 200m2, serveis (adaptats a persones amb mobilitat reduïda), bar i molt més.

Mapa de l'activitat